De goede service van Het Motorhuis is door TROS Radar beloond

Algemeen

Salesmanager Marco de Jong: “We hebben hier zo’n 150 nieuwe en ongeveer 75 gebruikte auto’s in de showroom".

DELFGAUW – Het Motorhuis aan de Exportweg 3 in Delfgauw is gespecialiseerd in auto's van de merken Opel en Citroën. Daarnaast is er bij het autobedrijf een grote selectie occasions te vinden die vallen onder het garantielabel huis-occasions. Het Motorhuis is sterk in het leveren van nieuwe auto’s, vertelt salesmanager Marco de Jong “We hebben de komende tijd bovendien aantrekkelijke acties en premies.

In februari hebben we bijvoorbeeld een minimale inruilpruis van 1000 euro voor alle occasions. Kom daarom naar onze showroom om je hierover te laten informeren”, voegt De Jong daaraan toe. 

Het Motorhuis is een erg servicegericht bedrijf. Dat blijkt wel uit het feit dat het autobedrijf op 31 januari j.l. door het consumentenprogramma TROS Radar werd getrakteerd op 'een warme douche’. “Deze prijs is in het leven geroepen voor bedrijven die een uitzonderlijke serviceprestatie verrichten”, legt De Jong uit. En daar zijn ze bij Het Motorhuis uiteraard hartstikke trots op. “De trofee staat hier nu op de balie.” 

Het Motorhuis is te vinden aan de Exportweg 3 in Delfgauw. De showroom is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 015 - 251 72 30 of kijk op de website www.motorhuis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12