Geen zin om te koken? Bestel een pizza bij Pizzeria Dennis

Algemeen

De bezorgdienst van Pizzeria Dennis zorgt ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk in huis is.

DELFT – Pizzeria Dennis aan de Nieuwstraat 8 is er als u een keer geen zin heeft om te koken. Bestel dan gewoon een pizza bij Pizzeria Dennis! Veel inwoners van Delft hebben al kennis gemaakt met de pizza’s van Pizzeria Dennis.

In het gezellige onderkomen in de Nieuwstraat of gewoon thuis op de bank. Pizzeria Dennis bestaat sinds 1990, biedt plaats aan 22 personen en heeft ook een snelle bezorgdienst (zeven dagen per week). “We doen altijd onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen”, vertelt eigenaar Dennis Cinar. “Veel mensen in Delft kennen ons goed, wij zijn de pizzeria waar je de meest uiteenlopende pizza’s kunt bestellen.” 

Bij Pizzeria Dennis kunt u ook terecht voor echte snackproducten als patat, frikadellen, kroketten, kaassoufflés en dergelijke. Ook verkrijgbaar is de zogenaamde Kapsalon, bestaande uit friet, shoarmavlees, gesmolten kaas, sauzen en sla. Daarnaast hebben we diverse grillproducten in ons aanbod, van shoarma tot spareribs. Door dit brede aanbod is er voor het hele gezin wel iets lekkers te vinden.” In de keuken van Pizzeria Dennis wordt altijd gewerkt met de meest verse producten. Bovendien wordt altijd 100 procent echte kaas gebruikt. De zaak is zeven dagen per week geopend van 16.00 tot 22.00 uur. De bezorgdienst is zeven dagen per week ‘in charge’, van 16.00 tot 21.30 uur. 

Telefoon: (015) 2158677.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12