Alle denkbare luxe in Hollywood-stijl

Algemeen

Leo (rechts) en Jerry van Leeuwen van Big Limo maken uw feest met een echte limousine helemaal compleet.

DELFGAUW – Wie denkt dat limousines alleen in Amerika rond rijden, heeft het helemaal mis. Bij het bedrijf Big Limo aan de Groothandelsweg 21 in Delfgauw zijn namelijk limousines van diverse merken en in verschillende uitvoeringen te huur.

Prachtig om bijvoorbeeld te trouwen in een echte Hollywood-stijl. Maar ook bij uiteenlopende andere speciale gelegenheden kan een limousine het feest compleet maken. Denk maar eens aan jubilea, diploma-uitreikingen, een verjaardags-, school- of vrijgezellenfeest, een shopping-tour, bar-hopping of een popconcert. 

Leo en Jerry van Leeuwen, vader en zoon, zijn sinds vorig jaar franchisenemer van Big Limo in Alkmaar. Samen met zeven chauffeurs bedienen ze klanten uit het gebied Delft-Rotterdam-Den Haag. “We zijn niet alleen chauffeur, maar ook een gastheer”, legt Leo uit. “We stellen ons sociaal op en helpen waar het nodig is. Een rit in een limousine is altijd inclusief de rode-loperservice. Vanaf twee uur is er een gratis fles champagne. Tussen de ritten door zorgen we dat de limousine er weer tiptop uitziet.” 

Big Limo probeert zo veel mogelijk franchisenemers door het hele land te krijgen. Het uurtarief gaat namelijk in bij het vertrek uit de garage. Als de garage dichter bij huis is, betaalt de klant dus een lager bedrag. “Op deze manier wordt het huren van een limousine toegankelijker gemaakt”, zegt Jerry. “We maken overigens altijd vooraf een vaste prijsafspraak.” Het wagenpark bestaat uit de merken Chrysler 300C en Hummer in diverse uitvoeringen. Reserveren kan via (0900) 244 54 66 of kijk op www.big-limo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!