Spectaculaire Kerstbomenverkoop bij Gamma

Algemeen

Kerstspecialist Ed Klein Velderman maakt zich samen met de andere medewerkers van bouwmarkt Gamma op voor een spectaculaire Kerstbomenverkoop.

DELFT – In een gezellige sfeer een Kerstboom van goede kwaliteit kopen voor weinig geld. Dat kan tijdens de Kerstbomenverkoop van bouwmarkt Gamma op Woonboulevard Leeuw&Stein (Leeuwenstein 35). Het is voor de vierde keer dat de bouwmarkt zo’n Kerstbomenverkoop houdt en dit jaar zijn er extra veel bomen.

De verkoop vindt plaats in het weekend van 4 en 5 december, op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. “De verkoop loopt daarna natuurlijk gewoon door, zo lang de voorraad strekt”, zegt Ed Klein Velderman, Kerstspecialist bij Gamma. “We hebben echte Nordman-sparren in diverse soorten en maten in de verkoop. Er is dus voor ieder wat wils, maar op is op.” De Kerstbomenverkoop is van een kleine verkoop naar een grote happening uitgegroeid. Op het parkeerterrein van Gamma heerst er een gezellige sfeer, er klinkt muziek en de klanten krijgen erwtensoep. “Het is altijd een gezellige drukte, sommige mensen komen met het hele gezin een boom kopen”, weet Klein Velderman. “De verkoop vindt niet alleen buiten, maar ook binnen plaats.” De klanten kunnen zelf hun boom uitzoeken en er is een gratis inpakservice. Bij aankoop van een Kerstboom krijgt u bovendien een coupon met 15 procent korting op één van de vele Kerstdecoraties die in de bouwmarkt te koop zijn. Ondanks alle werkzaamheden in de Spoorzone is Woonboulevard Leeuw&Stein heel goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Telefoon: (015) - 257 88 99.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12