Openingsfeestje bij fietsenspeciaalzaak

Algemeen

DELFT – Bij Van der Plank Tweewielers & Dartshop aan de Papsouwselaan 135 vond vorige week een speciaal openingsfeestje plaats. De fietsenspeciaalzaak verhuisde eind vorig jaar van de Rochussenstraat (hoek Hof van Delftlaan) naar het voormalige pand van Ton Hectors.

Om de officiële opening luister bij te zetten, waren de darters Hans Blijs en Michel de Cuiper uitgenodigd voor een demonstratiewedstrijd. Op de zeer druk bezochte dag was hier veel belangstelling voor. Ook werden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. 

In twee leeftijdscategorieën wonnen Luka van der Klauw en Mandy Klapwijk een fiets als eerste prijs. Verder waren er voor Sara Hof en Aion van der Lecq een fietshelm en herrie-uitlaat als tweede prijs. De derde prijzen, spaakkralen en een slot, gingen naar Esmee Sjerp en Sem van der Bruggen. Van der Plank Tweewielers & Dartshop is van 70 naar 180 vierkante meter ‘gegroeid’. 

In de ruime winkel vindt u behalve dames- en herenfietsen ook elektrische en kinderfietsen, dartsartikelen en alle mogelijke accessoires voor fietsen. “Daarnaast hebben we bromfietsen van het merk Tomos”, zegt eigenaar Jos van Esschoten. “We hebben hier de beschikking over een grote werkplaats voor reparatie en onderhoud. En we hebben de zogenaamde ophaaldienst. Als iemand bijvoorbeeld een lekke band heeft, maar hij kan de fiets onmogelijk langs brengen, dan kunnen wij de fiets komen ophalen.” 

Op dinsdag en zaterdag is ook zijn vrouw Elise in de zaak aanwezig. Zij verzorgt de verkoop van Aloë Vera-verzorgingsproducten van het merk Forever Living Products. De hele lijn gaat zo’n beetje van Aloë Vera-dranken tot alle verzorgingsproducten. Alle producten hebben als basis de plant Aloë Vera. De meeste mensen die Aloë Vera gebruiken, melden een groter gevoel van welzijn. De complete lijn staat in een vitrine in de winkel. Telefoon: (015) – 212 25 05.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12