Baaf Automotive: na drie weken al een groot succes

Algemeen

DELFT – Baaf Automotive is een nieuw Delfts BOVAG-autobedrijf waar u terecht kunt voor alles op het gebied van auto’s. Het bedrijf is nu drie weken open en al heel succesvol.

Op het terrein waar zijn vader jarenlang een constructiebedrijf heeft gerund, heeft Manfred Bavelaar nu zijn eigen bedrijf. Samen met zijn compagnon Joost Noordam. Bavelaar en Noordam hebben samen al bijna veertig jaar ervaring in de autobranche. Baaf Automotive mag dan wel kleinschalig zijn, het bedrijf levert wel altijd kwaliteit. Of het nu gaat om nieuwe auto’s, de voorraad van zo’n twintig dealeroccasions met een gegarandeerde onderhoudshistorie of de professioneel uitgevoerde werkzaamheden in de werkplaats. “We verkopen geen nee”, zegt Bavelaar. “In de werkplaats kunnen we alles doen. APK zonder afspraak, onderhoud, reparaties, schades, airco’s, banden, noem maar op. In de nieuwe werkplaats hebben we drie werkplekken. We beschikken over de nieuwste remmentestbank, die sinds maart van dit jaar verplicht is.” 

Baaf Automotive heeft een aantal extra aantrekkelijke services. Bijvoorbeeld bemiddeling bij de verkoop van uw auto. U kunt er gewoon in blijven rijden en dit bedrijf zorgt er voor dat de auto op vijftien websites komt te staan. “Als er dan een serieuze klant bij ons aanklopt, zet u de auto even bij ons neer. We zijn in die zin een schakel tussen de verkoper en de koper en daardoor is er nooit gezeur achteraf.”
Het bedrijf doet ook wagenparkonderhoud voor ZZP’ers. Een nieuwe service, waar nu al veel vraag naar is. De klant zet aan het einde van de middag zijn auto bij het bedrijf neer. Baaf Automotive geeft de auto ’s avonds een beurt en de klant kan hem de volgende ochtend weer op komen halen. “Verder doen we ook aan wagenparkbeheer voor bedrijven, inclusief de interactie met klanten”, zegt Bavelaar. “Bijvoorbeeld klanten van Van Daal Makelaardij, die de speciale verhuisbus van dat kantoor gebruiken. Op de verhuisdag hebben ze alleen met ons contact. We doen ten slotte ook zoekopdrachten. Door ons uitgebreide netwerk vinden we snel het gezochte model.” 

Het pand van 300 vierkante meter is helemaal opnieuw ingericht, met onder andere een fraaie balie en een kantoor. Buiten is er een terrein van nog eens 300 vierkante meter. Daar staan de dealeroccasions en bezoekers kunnen er ook makkelijk hun auto kwijt. Baaf Automotive is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Zaterdag op afspraak. Tramlijn 1 stopt voor de deur (halte Brasserskade).

Baaf Automotive
Vrijenbanselaan 33
Telefoon: (015) - 215 96 96 of (06) - 10 18 71 85
Internet: www.baafautomotive.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12