Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

Negen beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn door curator Bikkel van Galerie Kunst aan de Kade in Grand Café Verderop aan de Westvest 9 uitgenodigd om een boeiende expositie neer te zetten. De tentoonstelling is nog tot en met 2 april te zien en de toegang is gratis. Zie voor meer informatie de website www.kunstaandekade.com.

In de Synagoge Delft aan de Koornmarkt 12 vertelt en zingt Lija Hirsch zondag 15 december van 15.00 uur tot 17.00 uur het muziekverhaal Elimelech! De entree bedraagt 12 euro. Kinderen en CJP-pashouders betalen 6 euro en kaarten zijn vanaf 14.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. Zie voor meer informatie www.synagogedelft.nl.

In 38CC aan de Hooikade 13 is nog tot en met 19 januari een expositie te zien van Hans Wilschut en Stefan Gross. Zie voor meer informatie de websites www.hanswilschut.com, www.stefangross.nl en www.38CC.nl.

Het bestuur van de Sportraad van Delft organiseert donderdag 9 januari in de kantine van DVC aan de Brasserskade vanaf 20.00 uur een nieuwjaarsreceptie.

Delfia Batavorum organiseert donderdag 12 december om 20.00 uur in De VAK aan de Westvest 9 in Delft de lezing ‘Nieuwe kans voor Gasthuisplaats’. Ilse Rijneveld spreekt dan onder meer over nieuwe ideeën voor herbestemmingen. De toegang bedraagt 5 euro en is gratis voor leden van Delfia Batavorum.


IVN afdeling Delft e.o. organiseert zondag 8 december een natuurwandeling in het Krekengebied in Delfgauw. Het thema is Winter in de polder. Er wordt om 14.00 uur vertrokken bij het parkeerterrein van Staatsbosbeheer, veertig meter naast Cafe du Midi aan de Noordeindseweg 70 in Delfgauw. Deelname is gratis en reserveren niet nodig. Zie voor meer informatie de website www.ivn.nl/delft of bel naar telefoonnummer 015-2138194.


In december en januari organiseert Route015, de projectorganisatie voor jongeren in Delft, vier praktische workshops om de mooie plannen en ambities van jongeren te steunen. Maandagavond 9 december is de workshop Crowdfunding georganiseerd. Maandag 16 december staat de workshop Online marketing door Patrick Klerks op het programma. Zie voor meer informatie én aanmelden de website www.vak-delft.nl.


Bij de Italiaanse Keukenstudio Paul is het sinds kort mogelijk om activiteiten te organiseren. De keukenstudio leent zich goed voor het geven van bijvoorbeeld kookworkshops, een proeverij, een expositie of een culturele middag. Geïnteresseerden kunnen kijken op de website  www.keukenstudiopaul.nl of telefoonnummer 015 - 3101569.

Op 10 december komt de Amerikaanse drummer Brooks Tegler vanaf 21.00 uur samen met enkele andere muzikanten optreden in Jazzclub The Five. De entree bedraagt 5 euro. Locatie: De Altena Hoeve aan de Kasteelwerf 1 Delft. Zie voor meer informatie de website www.jazzclubthefive.nl.


Careyn Keuzepakket organiseert in Delft vanaf 15 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur de cursus Zwangerschapsyoga bestaande uit acht bijeenkomsten. Aanmelden kan via telefoonnummer 088 - 123 99 88 of e-mailadres keuzepakket@careyn.nl.


Longpunt Delft sluit het jaar op 10 december tussen 14.00 uur en 16.00 uur af in Woonzorgcentrum Die Buytenweye aan de Chopinlaan 9 in Delft. 


Hans van Haeren geeft woensdag 11 december om 20.00 in De Witte Roos aan de Oude Delft 73 een lezing over een reis door Indonesië, de kleine Sunda eilanden en Bali. De entree bedraagt 5 euro. Een beschrijving van de lezing staat op de website www.verreculturendelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12