Afbeelding

Veilig op vakantie na een bezoek aan Autobedrijf Harnaschpoort

autonieuws

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

De werkplaats van Autobedrijf Harnaschpoort biedt alle ruimte voor onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s.

DEN HOORN – Autobedrijf Harnaschpoort is gevestigd op het bedrijventerrein Harnaschpoort, vlakbij de nieuwe wijk Harnaschpolder. In de toekomst wil het bedrijf van Ron Strampraad zich vooral op de inwoners van deze nieuwe wijk richten. “Nu al komt 50 procent van onze klanten uit de nieuwe wijk en de andere helft uit Delft”, zegt hij.
Een goede mond-tot-mond reclame, maar ook reclameborden langs de weg maken, dat Autobedrijf Harnaschpoort door veel mensen wordt gevonden. “Er worden nog steeds woningen opgeleverd”, zegt hij. “Er is kort geleden weer een heel nieuw stuk bijgebouwd. Wij hopen natuurlijk deze bewoners voor het onderhoud van hun auto naar ons bedrijf te krijgen.”
De zomervakantie zit er weer aan te komen. Voor de mensen die een lange autoreis gaan maken, is het wel belangrijk dat ze zorgen dat de auto helemaal in orde is. Strampraad zegt dat je zo’n controle niet te lang moet uitstellen. “Niet wachten tot het laatste moment”, zegt hij. “Ruim van tevoren kan dan op eventuele problemen worden ingespeeld. Wij adviseren altijd een maandje voor je op vakantie gaat even langs te komen.”
Voor een lange autoreis moeten bijvoorbeeld de banden, de remmen, de uitlaat, de vloeistoffen allemaal prima in orde zijn. Net als de airco-installatie. Wat dat laatste betreft heeft Autobedrijf Harnaschpoort goed nieuws. Bij de speciale airco-actie betaalt u voor controle en reinigen slechts 29,50 euro. “In onze werkplaats kunnen we alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren”, zegt Strampraad. “Als allround garagebedrijf bieden wij: aircoservice, APK zonder afspraak, onderhoudsbeurten, verhelpen elektrische storingen, motorrevisie, verkoop banden en alle bijkomende werkzaamheden. Altijd proberen we voor de klant uit te komen op de meest gunstige prijs.”
Breng snel eens een bezoek en laat uw auto controleren voordat u op vakantie gaat.

Autobedrijf Harnaschpoort
Vrij Harnasch 66, Den Hoorn
(015) 212 39 68
www.autoharnasch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12