Afbeelding

Private lease is in opkomst bij Preuninger Haagland

autonieuws

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

Verkoopleider Martijn van Reenen bij de Alfa Romeo Mito, de Fiat Punto en de Lancia Ypsilon, die bij zakelijk gebruik in de 14 procent bijtellingscategorie vallen.

YPENBURG – Bent u op zoek naar een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand waarin alle kosten meegenomen zijn? Dan is private lease voor u de oplossing. Een goed alternatief voor financiering. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto, u betaalt een vast bedrag per maand, maar bent dan wel van alles verzekerd. Kom advies inwinnen bij Preuninger Haagland.
Bij Preuninger Haagland kan voor drie merken auto’s private lease afgesloten worden. Voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. “Private lease is erg in opkomst”, vertelt verkoopleider Martijn van Reenen. “Voor een vast bedrag per maand, dat je kunt vast zetten voor bijvoorbeeld vier jaar, heb je alles. Wegenbelasting, verzekering en onderhoud is bij deze prijs inbegrepen. Alleen de brandstof betaal je zelf.”
Private lease is in feite Full operational lease, maar dan voor particulieren. U bepaalt de auto, opties, looptijd en kilometrage, vervolgens kan er direct voor u een berekening gemaakt worden. Private lease is ook voor Preuninger een prettig product, het onderhoud blijft immers in het beheer van de leverende dealer, dit wordt de klanten dan ook graag geadviseerd. “Alle modellen staan klaar voor een proefrit.”
Ook zakelijke rijders komen graag naar Preuninger Haagland. Wegens aanpassingen in de motoren van verschillende modellen, vallen die nu in de 14 procent bijtellingscategorie. Dit geldt voor de Fiat Punto benzine en diesel, de Fiat 500, de Fiat Panda, de Alfa Romeo Mito benzine en diesel en de Lancia Ypsilon. “De auto’s hebben een lagere CO2-uitstoot, dus hierdoor valt alles gunstiger uit. Op de Punto haal je het meeste voordeel. Voor deze ruime en comfortabele auto inclusief airco, sportvelgen en een carkit betaal je nu 11.990 euro.”
Redenen genoeg om eens een bezoek te brengen aan Preuninger Haagland. Verkoopleider Martijn van Reenen of één van zijn collega’s informeren u graag verder.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417, Den Haag
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12