Afbeelding

Voor een nieuwe of gebruikte Skoda of Peugeot naar Garage Hoeke

autonieuws

Editie: Week 46, Jaargang 21 |

Verkoopadviseur Leo Biest legt u graag alles uit over de aankoop van een Skoda of Peugeot.

DELFT – Garage Hoeke is Skoda- en Peugeot-specialist voor deze regio. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Skoda of Peugeot. Uiteraard is er een goed uitgeruste werkplaats,  waar reparaties en onderhoud aan alle soorten auto’s uitgevoerd kunnen worden.
Bij Garage Hoeke kunt u ook terecht als u alleen uw huidige auto wilt verkopen en niet meteen een nieuwe auto wilt kopen. Normaal gesproken zetten mensen hun auto dan op Marktplaats, maar dat hoeft helemaal niet. Door de auto in consiatie te geven bij Garage Hoeke, wordt u een hoop uit handen genomen. “Je krijgt geen mensen aan de deur, wij nemen de klant eigenlijk alles uit handen”, zegt verkoopadviseur Leo Biest. “Dit is voor het gemak van de mensen zelf. Wij proberen voor hen de auto te verkopen en verder hoeven ze zelf niets te regelen.”
Als je een auto in consiatie wilt geven bij Garage Hoeke, dan maakt het niet uit welk merk het is. Dit kunnen namelijk alle soorten merken zijn. De auto’s worden gewoon verkocht onder de naam van Garage Hoeke en worden gepresenteerd op internet tussen de andere auto’s en via advertenties. “Een prima manier om uzelf een hoop regelwerk te besparen”, zegt Biest.
De werkplaats van Garage Hoeke wordt allengs belangrijker. Die is prima uitgerust voor reparatie en onderhoud van Skoda- en Peugeot-modellen en alle andere denkbare merken. Uiteraard kunt u hier ook de APK laten uitvoeren. Nieuw is ook het onderhoud en de reparatie van campers. “Sinds enige tijd hebben we een heel grote stalling”, zegt Biest. “Hier kunnen campers en caravans veilig worden gestald. Er is een wachtlijst voor. In de stalling is nog wel plaats voor bagagewagens en vouwwagens.”
Dit is ook de tijd voor de Wintercheck. Bij Garage Hoeke kunt u gratis een wintercontrolebeurt laten uitvoeren. Hierbij wordt uw auto op 28 punten gecontroleerd, zodat u veilig de winter in kunt. Een afspraak maken kan via de website of de telefoon.

Garage Hoeke
Rotterdamseweg  374
(015) 2511030
www.hoekedelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12