Afbeelding

Suzuki Witte is al dertig jaar een begrip in de regio Haaglanden

autonieuws

Editie: Week 42, Jaargang 20 |

Directeur Anton van Hest van Suzuki Witte voorziet u graag van

RIJSWIJK – Suzuki Witte is al dertig jaar officieel Suzuki-dealer. Het is een begrip in de regio Haaglanden. Door de onderscheidende manier van werken weet het bedrijf medewerkers en klanten voor langere tijd aan zich te binden.

Automobielbedrijf Witte begon in 1965. Het was een familiebedrijf met Daan Witte aan de leiding. In 1974 heeft de familie Van Hest het bedrijf overgenomen. “Het verkopen en repareren van auto’s gaat niet alleen over clichés of technische aspecten”, zegt directeur Anton van Hest. “Maar het gaat juist over de mensen die in de auto rijden en hun manier van leven. Daar willen we altijd rekening mee houden.”

Suzuki Witte bedient klanten in Delft, Rijswijk, Nootdorp, Wateringen en Kwintsheul. Het bedrijf is gevestigd in de Plaspoelpolder en is dus heel goed bereikbaar via de A4, A13 en A12. Bovendien stopt er een bus op 5 meter van de showroom en is er een tramhalte op 15 meter afstand. “We hebben een eigen parkeerterrein voor onze klanten”, zegt Van Hest. “De ingang van het parkeerterrein vind je in de Van Gijnstraat 12a.”

Het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring. Deze klanten zullen altijd terug blijven komen vanwege de constante service die Suzuki Witte biedt. Klanten kunnen bijvoorbeeld rustig in een wachtruimte de krant lezen, televisie kijken of op hun computer werken. Als één van de weinige autobedrijven heeft Suzuki Witte een automatisch gestuurde wasplaats, waar de klanten ook zes dagen per week gebruik van kunnen maken. “We verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s, met financieringsmogelijkheden en verzekeringspakketten. Ook kunnen we alle merken auto’s in onderhoud nemen. We zijn lid van de BOVAG, dus alles gaat op basis van kwaliteit de deur uit”, zegt Van Hest. “De klant kan verder bij ons terecht voor 100 procent schadeafwikkeling, de verkoop van onderdelen en accessoires. In de kelder hebben we een grote opslagruimte voor winterbanden. Sinds kort verkopen we ook elektrische scooters en elektrische opklapbare fietsen.”

Als uw auto bij Suzuki Witte in onderhoud is, dan is er altijd een gratis leenfiets beschikbaar of een leenauto tegen een kleine vergoeding.
Dit zijn redenen genoeg om eens een bezoek te brengen aan de showroom van Suzuki Witte.

Suzuki Witte B.V.
Verrijn Stuartlaan 56, Rijswijk
(parkeerplaats Van Gijnstraat 12A)
(070) 3999648
www.suzuki-witte.nl
administratie@suzuki-witte.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12