Auto Nassau heeft de zomer in zijn bol

autonieuws

Bij Auto Nassau is het de komende tijd Summersale, met aantrekkelijke acties op bijna alle modellen.

DELFT – De zomer staat voor de deur, dus is Auto Nassau al helemaal in een zomerse stemming. U misschien ook?

Na het zien van de Summersale-acties bij de Daihatsu-dealer zult u alleen maar vrolijker worden. Dat is zeker. Bij Auto Nassau gelden tot en met 31 augustus a.s. voor bijna alle modellen uiterst aantrekkelijke aanbiedingen. Dat is een ruime periode, maar Patrick van den Berg adviseert u niet te lang te wachten. “Voor deze Summersale geldt namelijk wel: op is op.” 

De zeer verbruiksvriendelijke Cuore blijft de absolute verkooptopper van Daihatsu. Deze auto heeft een uitstoot van slechts 104 gram per kilometer en is dan ook gelabeld met een Energielabel A. “Hierdoor geldt voor de Cuore ook een gunstige regeling op het gebied van Wegenbelasting”, zegt Van den Berg. “Een Cuore-rijder betaalt namelijk slechts 11 euro per drie maanden. Als de plannen van de Overheid doorgaan, wordt deze auto volgend jaar zelfs helemaal vrijgesteld van Wegenbelasting. Als Summersale-aanbieding is de Cuore nu verkrijgbaar vanaf 8.399 euro.” 

Heel aantrekkelijk geprijsd is in deze periode ook de Sirion. De speciale Limited Edition is er vanaf 10.249 euro. “Extra in deze uitvoering is de fraaie sierlijst op de klep van de kofferbak”, aldus Van den Berg. “De Sirion staat altijd al bekend om de grote hoeveelheid ruimte voor deze klasse. Standaard zijn vijf deuren en stuurbekrachtiging.” 

De Terios, de compacte SUV van Daihatsu, is tijdens deze actieperiode ook in een Limited Edition verkrijgbaar. Tweewielaangedreven, met keuze uit handgeschakeld of automatische transmissie. De Terios is standaard uitgerust met een airco en is leverbaar vanaf 18.369 euro. “Daihatsu is een heel betrouwbaar merk”, zegt Van den Berg. “Alle auto’s worden nog steeds in Japan geproduceerd. Dat staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Betaalbare en kwalitatief uitstekende auto’s, die ook nog eens zuinig zijn in het verbruik.”

Auto Nassau
Lagosweg 9
Telefoon: (015) - 256 87 79
www.auto-nassau.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12