Afbeelding

DJLuuk.nl verblijdt Delft en omstreken met een 25+ Disco Party

cultuur

Editie: Week 23, Jaargang 20 |

DELFT - Een paar keer per jaar verblijdt de Delftse dj DJLuuk.NL heel Delft en omstreken met een 25+ Disco Party. Zaterdag 16 juni is het weer zover. Het thema is dit keer White. Niet zozeer in de muziek van de avond, maar wel in de dresscode. De Sir Winston Club aan het eind van de Lange Kleiweg in Rijswijk is ook nu weer het decor. Met extra sfeervol licht is de zaal omgetoverd tot een ware disco, waar DJLuuk.NL van 21.00 tot (minimaal) 02.30 uur de dansvloer zoals altijd weer vol laat staan. Dat doet hij met dansmuziek uit de jaren ‘80, ‘90, ‘00 en ’10, dus van disco tot soul en van rock tot latin.

Ook Nederlandstalige nummers, salsa en de dance-hits van 2011 en 2012 zullen voorbijkomen. Trek je witte outfit dus uit de kast en spoed je naar een voorverkoopadres waar de kaarten voor 9 euro verkrijgbaar zijn. Kaarten zijn in Delft te koop bij Tabak Piet de Vries aan de Nassaulaan 6, Velvet Music aan de Voldersgracht 3 en Videotheek Scope aan de Binnenwatersloot 12. In Den Hoorn zijn ze te krijgen bij kapper Rob Crijns aan de Dijkhoornseweg 58, in Naaldwijk bij Tabak de Wilde aan de Prins Hendrikstraat 14, in Nootdorp bij Kadoboetiek Marian de Visser aan de Korte Baan 17 en in Rijswijk bij Primera in Winkelcentrum In de Bogaard aan het Wethouder Hillenaarsplantsoen 82. Tickets zijn ook online verkrijgbaar via de website www.djluuk.nl. Ze worden dan gratis thuisgestuurd.

Prijsvraag
De krant Delft op Zondag geeft vijf keer twee kaarten weg. Wie kans wil maken moet de volgende vraag beantwoorden en dit uiterlijk vrijdag 8 juni mailen naar Leo@delftopzondag.nl.

- Wat is de geboortedatum van Barry White?
De winnaars ontvangen dinsdag 12 juni per e-mail bericht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12