Met trots presenteren wij u LIVV magazine
Met trots presenteren wij u LIVV magazine

RODI lanceert nieuw LIVV magazine!

Algemeen

DELFT - Bij RODI Media zh is men enthousiast om aan te kondigen dat medio juli het nieuwe LIVV magazine wordt gelanceerd, een gloednieuw lifestyle magazine voor Delft en de regio!

Het nieuwe LIVV magazine brengt alles wat het leven leuk maakt onder de aandacht, van reizen tot mode en van beauty tot eten. Hiermee biedt het magazine een unieke mogelijkheid om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen. Met een diverse mix van reportages, interviews en enkele advertenties zal uw boodschap een breed publiek bereiken en resoneren met onze lezers. Kortom, een echt bewaarexemplaar in een handzaam formaat van 19,5 x 26,5 cm.

Groot bereik
Het magazine zal een oplage hebben van maar liefst 20.000 exemplaren. LIVV zal gedeeltelijk huis-aan-huis in geselecteerde gebieden worden verspreid. Tevens zal iedere ondernemer een aantal exemplaren ontvangen, en komt LIVV in hotels en op het VVV-kantoor te liggen.

Ook online
Bovendien zal het magazine ook online beschikbaar zijn op www.delftopzondag.nl en gepromoot worden via de social media kanalen, waardoor het bereik eindeloos is! Met dit online bereik worden er zo’n 30.000 unieke bezoekers per maand bereikt!

Mogelijkheden
Wilt u dat uw onderneming schittert in dit unieke nieuwe LIVV magazine? Profiteer dan nu één van de vele advertorialmogelijkheden! Mis de kans niet, zorg ervoor dat uw bedrijf in de schijnwerpers komt te staan! Voor persoonlijk advies en om te reserveren kunt u contact opnemen met een van de media adviseurs via advertentie@rodimedia-zh.nl onder vermelding van LIVV Magazine, of bellen naar 015-2143912. 

Wacht niet en maak deel uit van deze spannende nieuwe publicatie!