Afbeelding

ZorgPoint in Wateringen voor comfort en mobiliteit

Algemeen

Met het mooie weer in het verschiet is het de bedoeling om niet langer meer binnen te blijven zitten. De eenzaamheid is groot, maar met de juiste hulpmiddelen kan bijna iedereen weer zelfstandig of met hulp naar buiten. 

Sinds 2015 is de winkel in zorghulpmiddelen van Manuela van Glabbeek en Marco Winterswijk aan de Turfschipper 5 te Wateringen in de hele regio een begrip geworden. In de showroom staan diverse zorghulpmiddelen zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op fauteuils, verpleegbedden en veel meer. 

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Namens Kersten Hulpmiddelen is ZorgPoint een uitleenpunt in de regio Delft en het Westland. Bij een blessure, na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie of door ziekte kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Wist u dat u in de meeste gevallen kosteloos een hulpmiddel kan lenen? De vergoeding verloopt via uw zorgverzekeraar. 

ZorgPoint is goed bereikbaar omdat het aan de rand van Wateringen ligt, vanaf Delft is het maar 15 minuten rijden en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. 

ZorgPoint
Turfschipper 5
2292 JC Wateringen
0174-621544
www.zorg-point.nl