Groenen Mobiliteit
Groenen Mobiliteit

Groenen mobiliteit houdt u veilig en comfortabel in beweging

Algemeen

BERKEL EN RODENRIJS - Groenen mobiliteit aan de Berkelse Poort 13a is een totaal leverancier van thuiszorg hulpmiddelen en mobiliteit. Gespecialiseerd op het gebied van scootmobielen, rolstoelen, rollators en looprekken.

Heeft u problemen met uw mobiliteit door ouderdom of na revalidatie van een operatie, dan bent u hier op het juiste adres. Groenen Mobiliteit levert oplossingen om u in beweging en dus mobiel te houden. Zij leveren zowel kant en klare, als op maat oplossingen om u binnen en buiten goed en veilig te kunnen bewegen. “Met onze ervaring en kennis leveren wij u altijd een passende oplossing.”

Occasion
Net als bij een auto of scooter is de keuze voor een occasion een hele bewuste. Bent u niet dagelijks afhankelijk van uw scootmobiel, dan kan de keuze voor een occasion heel erg goed zijn. Alle occasions worden uitvoerig gecontroleerd en getest voordat zij deze weer aanbieden. U krijgt de volledige garantie en dezelfde service en aandacht als bij een nieuw product. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan contact op. De huidige selectie occasions wisselt continu en kunt u in de showroom bekijken.

Showroom
In de showroom in Berkel en Rodenrijs kunt u de meest voorkomende modellen scootmobielen, rolstoelen en overige thuiszorg hulpmiddelen bekijken en uitproberen. In Leiden hebben zij een beperkt assortiment, maar bent u ook welkom voor een demonstratie of adviesgesprek.

Kijk voor meer informatie op www.groenenmobiliteit.nl.

Bel 010 – 303 78 57 of mail naar info@groenenmobiliteit.nl.