Afbeelding

ZorgPoint in Wateringen voor Comfort & Mobiliteit in zorghulpmiddelen

Algemeen

Sinds 2015 is de winkel in zorghulpmiddelen van Manuela van Glabbeek en Marco Winterswijk aan de Turfschipper 5 te Wateringen in de hele regio een begrip geworden. Bij ZorgPoint is vrijwel elk zorghulpmiddel te koop. Zowel voor elk budget, elke behoefte, is er een oplossing op maat. 

Of u nu op zoek bent naar een scootmobiel, rollator, rolstoel of sta-op fauteuil, u vindt dit en veel meer in de showroom in Wateringen. U kunt vrijblijvend bij ZorgPoint langskomen om persoonlijk geadviseerd en geholpen te worden bij het uitzoeken van het juiste hulpmiddel.

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Namens Kersten Hulpmiddelen is ZorgPoint een uitleenpunt in de regio Delft en het Westland. Bij een blessure, na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie of door ziekte kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Wist u dat u in de meeste gevallen kosteloos een hulpmiddel kan lenen? De vergoeding verloopt via uw zorgverzekeraar. 

ZorgPoint is goed bereikbaar omdat het aan de rand van Wateringen ligt, vanaf Delft is het maar 15 minuten rijden en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. 

Turfschipper 5
2292 JC Wateringen
0174-621544
www.zorg-point.nl