Eigenaren Manuela van Glabbeek en Marco Winterswijk heten u van harte welkom
Eigenaren Manuela van Glabbeek en Marco Winterswijk heten u van harte welkom

Open huis Zorghulpmiddelen Outlet

Algemeen

WATERINGEN - Op zaterdag 22 september 2018 organiseert Zorghulpmiddelen Outlet in Wateringen een Open Huis van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor deze dag wordt u uitgenodigd om diverse zorghulpmiddelen uit te proberen.

Het wordt een extra feestelijke dag vanwege de toevoeging van de nieuwe naam ZorgPoint, voor alle nieuwe artikelen binnen het bedrijf. Voortaan zullen alle nieuwe zorghulpmiddelen onder de naam 'ZorgPoint' vallen. Alle gebruikte/tweedehands zorghulpmiddelen blijven onder de vertrouwde naam 'Zorghulpmiddelen Outlet' bestaan. Bij Zorghulpmiddelen Outlet vindt u een groot assortiment aan zorghulpmiddelen zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op-stoelen, verpleegbedden en nog veel meer.

Bovendien heeft ZorgPoint alleen voor deze dag maar liefst 20% korting* op alle nieuwe artikelen. (*korting op bruto prijs) Kortom, mis deze dag niet.

Ook is het Platform Gehandicapten Westland op deze dag present in de showroom om voorlichting te geven en vragen te beantwoorden. En komt u met uw scootmobiel? Dan wassen wij die gratis voor u!

Deze dag zijn er ook diverse leveranciers aanwezig. Zo geeft Doge Collection acte de présence om informatie te geven over de voordelen van op maat gemaakt zitten. Tevens heeft u de dan mogelijkheid om diverse fauteuils uit te proberen.

Eigenaren Marco Winterswijk en Manuela van Glabbeek kijken uit naar uw komst en heten u van harte welkom in hun showroom in Wateringen.

Zorghulpmiddelen Outlet
Turfschipper 5
2292 JC Wateringen
0174-621 544