Verhage is dé plek in de buurt voor lunch, diner en alles daartussenin. (Foto: PR)
Verhage is dé plek in de buurt voor lunch, diner en alles daartussenin. (Foto: PR)

Wij zijn Verhage, mogen we ons even voorstellen?

Algemeen

DELFT - Verhage: voorheen dé specialist op het gebied van klassieke, oud-Hollandse snacks uit de frituur, maar tegenwoordig zoveel meer dan dat.

Verhage vindt je in vijf provincies in Nederland, waar we in totaal 44 restaurants hebben. Verhage is dé plek in de buurt voor lunch, diner en alles daartussenin. Van juicy burgers tot vers bereide sandwiches, van salades tot crispy tosti’s en van kroketten tot koffie met gebak van Dudok; er is voor iedereen wat wils! En of je het bij ons opeet, afhaalt of laat bezorgen: bij Verhage kan het allemaal! (Check vooraf wel even of delivery door jouw Verhage wordt aangeboden).

Geschiedenis
De geschiedenis van de Verhage formule gaat terug naar Rotterdam, waar in 1967 de broers Joop en Pim Verhage een snackbar startten. En hoewel je bij Verhage nog steeds kunt genieten van de heerlijke frites en snacks, is de traditionele snackbar van toen nu een plek geworden waar je in een gezellige restaurantsfeer kunt genieten van een uitgebreid assortiment.

Delfgauw
Verhage is al sinds 2015 gevestigd in Delft en omgeving. In winkelcentrum de Emerald in Delfgauw zijn Inge de Hoog en haar team al jaren het gezicht van Verhage. Begin volgend jaar wordt deze vestiging uitgebreid én verbouwd volgens de trendy huisstijl van Verhage. Het restaurant krijgt meer zitplaatsen, zodat onze gasten in een moderne, gezellige sfeer bij ons kunnen komen eten. Inge en haar team kijken ontzettend uit naar de komende verbouwing.

Delft
Naast Verhage Delfgauw, is sinds juli 2020 Verhage Foreestweg geopend in het pand van de voormalige “Lunchroom Snackbar Centrum West” in Delft aan de Van Foreestweg. Roy Engelen, een geboren Delftenaar, staat hier dagelijks met zijn team klaar om onze gasten te verwelkomen.

Nieuw onderkomen
Verhage Foreestweg is weliswaar een kleine vestiging, maar er wordt gewerkt aan plannen voor het realiseren van een groter onderkomen, waarin het Verhage concept volledig tot zijn recht gaat komen. Dit zal weliswaar nog even op zich laten wachten, maar tot die tijd verwelkomen Roy en zijn team je graag aan de Van Foreestweg!

Dagelijks staan de teams van Delfgauw en Foreestweg tussen 11.30 en 21.30 uur klaar om je te ontvangen. Benieuwd naar ons assortiment? Ga naar www.mijnverhage.nl of plaats direct een online bestelling!