Afbeelding

Drukverlagend slapen, de oplossing tegen onrustige nachten

Algemeen

DELFT – Ligt u vaak op uw zij en heeft u het gevoel dat u onrustig slaapt en dat u veel draait en woelt? Dan merkt u vast ook dat u niet volledig uitgerust wakker wordt. En als dat langer duurt stapelt de vermoeidheid zich op. Maar wat kun je daaraan doen? 

Dutch Dream Slaapcomfort heeft hiervoor een oplossing: een drukverlagend matras kan helpen tegen onrust en biedt u daardoor meer slaapcomfort. Maar hoe werkt dat? 

Drukverlagende matrassen
Een drukverlagend matras heeft speciale eigenschappen waardoor de druk op het lichaam en uw drukpunten wordt verlaagd. Een drukpunt is het punt waar u een voelbare weerstand voelt. Als u in bed ligt is dit vaak het geval bij de schouders en de heupen. Een drukverlagend matras verdeelt de druk gelijkmatig over uw lichaam en bevordert de bloeddoorstroming waardoor uw spieren volledig kunnen ontspannen. Drukverlagende matrassen worden vaak aangeraden bij reuma, artrose of andere gewrichtsklachten, maar ook voor (top)sporters, of mensen die zichzelf een heerlijk ontspannen nachtrust gunnen is dit een perfecte keuze.
Dutch Dream Slaapcomfort heeft diverse mogelijkheden omtrent drukverlagend slapen. Zo hebben ze de drukverlagende Cool Motion matrassen van M line in huis. Met acht verschillende Cool Motion matrassen is de kans van slagen groot. Daarnaast maakt Dutch Dream matrassen in hun eigen fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland). Deze matrassen zijn uit Hollandse materialen vervaardigd en opgebouwd uit materialen met drukverlagende eigenschappen.

Drukverlagende waterbedden
Een andere veelvoorkomende oplossing voor optimaal drukverlagend slaapcomfort is een waterbed. Een waterbed is niet alleen uiterst comfortabel, maar biedt ook een volledige lichaamsondersteuning en verlaagd dus ook de last op uw drukpunten. Wanneer u beweegt volgt het water direct en geruisloos uw contouren, zodat u in iedere houding comfortabel ligt. Daarnaast biedt een waterbed ontspannende warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met een verwarmingselement bepaalt u namelijk zelf de gewenste temperatuur. Hierdoor ontspannen uw spieren eerder en kunt u sneller in slaap vallen.

Persoonlijk advies
De aanschaf van een nieuw bed of matras mag u zien als een investering die een aanzienlijke invloed heeft op uw nachtrust en dagelijkse energieniveau. Dutch Dream begrijpt dit als geen ander. Daarom krijgt u in de Dutch Dream winkels uitgebreid advies over de mogelijkheden omtrent drukverlagend slapen.

Niet op zoek naar een drukverlagend slaapcomfort? Ook voor veel andere soorten matrassen en bedden kunt u bij Dutch Dream terecht. De Dutch Dream winkels zijn gevestigd in Delft (Schieweg 87C), Naaldwijk (Gildestraat 227A), Alphen aan den Rijn, Hazerswoude (Rijneke Boulevard) en Ter Aar (hier is de eigen fabriek gevestigd).