Afbeelding

De lentesalon 2024

Algemeen

Maar liefst 42 kunstenaars doen mee met de Lentesalon 2024. Dat zijn zeer goede kunstenaars die hun sporen verdiend hebben met het lesgeven in OPEN, aan de ISK, het Stanislas College, het geven van beeldende kunst workshops, winnen van diverse prijzen voor kunstwerken, gevraagd worden door expositie instanties als Pulchri, de Haagse Kunstkring, Zeegezichten Nederland om werk te exposeren. En nu dus ook in kunstencentrum Kadmium. 

Aanstaande zondag 17 maart wordt dit feestelijk geopend om 15.00 uur. U bent van harte welkom om daar bij te zijn en onder het genot van een drankje aan de kunstenaars verschillende vragen te stellen. Tevens kunt u het boek dat voor deze expositie is gemaakt aanschaffen, er zal een pot zijn waar u zelf een bedrag in kunt doen.

Mocht u niet bij de opening kunnen zijn: de expositie is vanaf 15 maart tot en met 7 april gratis te zien in Kadmium, Sint Agathaplein 4 Delft. Op woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kijk op www.kadmium.nl voor meer informatie.