Met een afspraak heeft u de showroom èn de adviseur voor uzelf.
Met een afspraak heeft u de showroom èn de adviseur voor uzelf.

Dijkgraaf Parketvision: specialist in vloeren

Algemeen

DELFGAUW - Zoekt u een unieke op maat gemaakte vloer? Ga eens langs bij Dijkgraaf Parketvision. In de uitgebreide showroom aan de Verlengde Spiegelmakerstraat 23 in Delfgauw vindt u traditioneel parket, laminaat en PVC-vloeren. Ook voor een visgraatvloer, houten vloerdelen en een Concept Floor kunt u hier terecht.

John Leijte en René Dijkgraaf hebben met elkaar al heel wat jaren ervaring in het vloerenvak. In hun showroom nemen de parketprofessionals de tijd om hun klanten te helpen bij het uitzoeken van de vloer van hun dromen. “Een vloer is een hele investering”, weet John. “Je wilt daar toch vele jaren plezier van hebben.” John en René doen alles zelf: inmeten, en indien gewenst ook plaatsen. “Daardoor kunnen we kwaliteit garanderen.” Naast het verkopen en leggen van een nieuwe vloer kunt u bij Dijkgraaf Parketvision ook terecht voor onderhoud en renovatie van uw parket of houten vloer.

Contact
Meer weten? Kijk op www.dijkgraafparketvision.nl of kom langs in de showroom.

Geopend op maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.