Afbeelding

Wijtman Sport, Uw Lokale Sportwinkel!

Algemeen

Bij Wijtman Sport komen passie voor sport en lokale betrokkenheid samen. Wij verwelkomen sporters van alle niveaus, van beginners tot ervaren sporters. Ben je een enthousiaste hardloper, een fanatieke voetballer of wil je thuis wat meer aan je lichaam werken? Ons team deelt graag hun kennis en enthousiasme. Graag voorzien we elke klant van een deskundig advies met persoonlijke aandacht.

Onze winkel stunt vaak met topmerken zoals Adidas, Nike, Asics, Puma, Reebok en Under Armour. Zoek je iets unieks? Ontdek dan onze collectie van Rucanor, Maupiti, Arbaer en Papillon. De komende weken hebben wij alles in huis voor de wintersporter. Kom bij ons langs voor thermokleding, skisokken, skipully’s en winterjassen. De winterjassen hebben zelfs kortingen tot wel 70%!

Onze service stopt niet bij de winkeldeur. We bieden ook op-maat gemaakte bedrukkingen voor sportkleding van jouw sportclub, zodat jouw team er tiptop uitziet op het veld, en dat tegen een scherpe prijs.

Blijf op de hoogte van onze super acties door ons te volgen op social media en let op onze advertenties in de krant. Met onze regelmatige topdeals scoor je jouw sportuitrusting voor een fractie van de prijs. Kunnen we jou binnenkort verwelkomen?