In De Uithof beleef jij het leukste dagje uit!
In De Uithof beleef jij het leukste dagje uit!

Vier kerstvakantie in De Uithof!

Algemeen

Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud genoeg te beleven in De Uithof! Of je nou met familie een dagje weg wil, of met vrienden een leuke activiteit zoekt, het kan allemaal in het grootste overdekte sportcentrum van Europa!

Happy Kids
Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar organiseert De Uithof in de kerstvakantie Happy Kids. Tijdens deze week leren kinderen spelenderwijs de basistechnieken van het schaatsen, skiën of snowboarden. Het is een week vol met plezier die feestelijk wordt afgesloten met een diploma-uitreiking. Data: 21 t/m 24 december en 28 t/m 31 december 2020. Happy Kids Schaats: 55 euro (excl. materiaal). Happy Kids Sneeuw: 95 euro (excl. materiaal). Meer informatie en inschrijven: www.deuithof.nl/happy-kids.

Het leukste dagje uit
Beleef de kerst dit jaar met familie of vrienden bij De Uithof in Den Haag. In De Uithof is zoveel te beleven, dat het een compleet dagje uit is. Uiteraard alles helemaal ‘corona proof’! Zin in het winterse gevoel? Kom dan schaatsen op onze 400-meterbaan of oefen eerst even jouw schaatstechniek op de funrink. Meer van het skiën of snowboarden? Helaas kunnen we dit jaar niet op wintersport, maar gelukkig is onze sneeuwbaan wel open. Voor beginners hebben we leuke cursussen, maar ook gevorderde wintersporters kunnen zich uitleven op onze piste. Vier wintersport dit jaar dus in eigen land! Houd je meer van snelheid en spanning? Ga dan de strijd aan met elkaar op de kartbaan of in onze lasergame arena. Breek jij het baanrecord? Wat je ook kiest, het belooft een mooie kerst te worden in De Uithof! Boek jouw uitje via www.deuithof.nl.