Energie besparen in huis doe je bijvoorbeeld heel gemakkelijk met Duette® Shades. (Foto: PR)
Energie besparen in huis doe je bijvoorbeeld heel gemakkelijk met Duette® Shades. (Foto: PR)

Energie besparen met handige interieurtips van Studio van der Goes Wonen

Algemeen

NOOTDORP - Brrr, de eerste koude dagen van het jaar zijn een feit. Maar met de huidige energieprijzen zet je misschien niet zo gemakkelijk de kachel aan. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden. De woonexperts van Studio van der Goes Wonen uit Nootdorp geven je graag een paar handige tips mee om energie te besparen.

Ga je binnenkort aan de slag met het vernieuwen van je interieur? De eerste koude maanden van het nieuwe jaar zijn een uitstekend moment om energiebesparing mee te nemen in je keuzes. Met een dekentje op de bank zitten is lekker, maar er warm bijzitten én besparen op je energierekening is nog beter! 

Duettes
Energie besparen in huis doe je bijvoorbeeld heel gemakkelijk met Duette® Shades, en dan vooral de Architella® Shades! Duettes staan vanwege hun dubbele stoflaag en honingraatstructuur die lucht vasthoudt namelijk bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen. Wat de Architella® Shades extra bijzonder maakt is dat ze bestaan uit drie isolerende luchtlagen. Volop extra isolatie dus!

Gordijnen
Wist je dat gordijnen niet alleen dienen voor privacy en sfeer, maar ook een energiebesparende functie hebben? Hoe dikker de stof van je gordijnen, hoe beter ze isoleren. Dik gevoerde gordijnen houden lucht vast tussen het gordijn en het raam, waardoor je een natuurlijke isolatiebarrière creëert.

Smart
Met smart home bediening heb je de mogelijkheden om je smart raamdecoratie op afstand en volledig automatisch te bedienen, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Nog indrukwekkender is dat de bediening zoals PowerView® voor Luxaflex® en Bliss Motorisation voor NL Label naadloos kan worden geïntegreerd met je slimme thermostaat. Zo hou je je huis altijd op de ideale temperatuur zonder onnodig energie te verspillen. En je hebt er geen omkijken naar.

Met koude maanden in aantocht, waarin je wellicht denkt aan knusse avonden onder een dekentje op de bank, willen we benadrukken hoe waardevol het is om energiebesparing mee te nemen in je interieurkeuzes. Het goede nieuws is dat je niet hoeft te kiezen tussen comfort en energiebesparing. Je kan beide combineren. Zo kun je genieten van een warm en stijlvol huis terwijl je tegelijkertijd je energierekening verlaagt! Meer weten? De professionals van Studio van der Goes Wonen en Slapen staan voor je klaar aan de Kruisweg 7-9 in Nootdorp. Kom langs in de winkel voor inspiratie of plan direct een interieuradvies in op onze site!!