Afbeelding

Laurentius De Praktijkschool in Delft ‘brengt je naar de toekomst’

Algemeen

Laurentius De Praktijkschool is een school voor praktijkonderwijs in Delft. Op deze school leer je naast taal en rekenen ook o.a. koken, techniek, tuinonderhoud, werken in een winkel en verzorging. We zijn een wereld in het klein waarbij je mag oefenen en fouten kan en mag maken.

Gedurende je schooltijd loop je stage en word je voorbereid op arbeid of doorstroom naar het MBO niveau 2. Vanaf het vierde jaar kan je bij ons namelijk al een MBO niveau 1 volgen. We zijn dus een praktijkschool en MBO niveau 1 onder een dak.

Onze school staat voor veiligheid, aandacht voor elkaar, kleine klassen en afwisselende uitdagende schoolvakken. Het praktijkonderwijs kent vijf schooljaren. De praktijkvakken worden verzorgd door onze vakleerkrachten. Elke groep heeft een mentor die jou helpt bij je ontwikkeling. De leerlingen zitten in vaste basisgroepen met een gemiddelde groepsgrootte van 15 leerlingen.

Je bent welkom om een kijkje te nemen op onze school! Stuur een mailtje naar info@depraktijkschool.nl of bel naar 015-2146523 om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Kijk op www.depraktijkschool.nl hoe je je kan aanmelden. Tot snel!