Ook in het komende jaar staat TOPTEAMWORK weer voor u klaar. (Foto: PR)
Ook in het komende jaar staat TOPTEAMWORK weer voor u klaar. (Foto: PR) Foto:

TOPTEAMWORK: uw flexibele schil in 2024

Algemeen

Delft – Ook in het komende jaar staat TOPTEAMWORK weer voor u klaar. Het uitzendbureau van Victor Moledo, sinds 20 mei te vinden aan de Nieuwe Langendijk 1a, voorziet bedrijven in de wijde omgeving van Delft van, al dan niet tijdelijk, personeel. TOPTEAMWORK: betrouwbaar, flexibel en persoonlijk. 

Voor veel bedrijven is de ‘flexibele schil’ essentieel voor de bedrijfsvoering. Met wisselende drukte en bezettingen is het goed als je kunt terugvallen op een betrouwbare bron van arbeidskracht. Dan moet je bij TOPTEAMWORK zijn. TOPTEAMWORK BV is een betrouwbaar uitzendbureau met bijna 20 jaar ervaring. Sinds Victor Moledo in 2004 begon met TOPTEAMWORK is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven en professionals.

Mensenwerk
TOPTEAMWORK beseft dat alle werk mensenwerk is. Daarom kiest het bedrijf voor een persoonlijke aanpak. Jij staat hierin centraal, of je nu werkgever of werkzoekende bent, alles begint met de relatie. Er wordt gefocust op persoonlijke benadering naar kandidaten en opdrachtgevers, dit doet TOPTEAMWORK door jou een speciaal gevoel te geven. Het doel is om kandidaten te laten schitteren in en met hun nieuwe baan. En als jouw personeel schittert, dan schittert jouw bedrijf!

Payroll en meer
Werkgevers kunnen personeel inhuren via het payroll-principe. Dat betekent dat de door jou geworven medewerkers formeel onder contract staan bij TOPTEAMWORK. Het arbeidscontract, de salarisadministratie en de (wekelijkse) betaling van uw nieuwe medewerkers wordt geheel door TOPTEAMWORK verzorgd. Dat neemt u heel wat werk en zorg uit handen! De werkgever blijft in de praktijk wel het aanspreekpunt en de leidinggevende. Het streven naar perfecte kwaliteit is het eerste uitgangspunt in de dienstverlening van TOPTEAMWORK. Ook worden de normen gezondheid, veiligheid en milieu erg serieus genomen. Het product is de ultieme match. Die ultieme match zorgt weer voor een positieve energie binnen het bedrijf.

Betrouwbaar
Je wilt natuurlijk graag weten met wie je zaken doet en welke mensen je binnenlaat. Betrouwbaarheid is dus een eerste vereiste. TOPTEAMWORK is dan ook een gecertificeerde onderneming die is aangesloten bij de branchevereniging NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Dat geeft zekerheid! Tevens betekent dat dat de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten van toepassing op alle overeenkomsten tussen TOPTEAMWORK haar klanten.

Kennismaken met onze dienstverlening? Kom dan eens langs op ons nieuwe adres: Nieuwe Langendijk 1a in Delft. We zijn ook te bereiken op tel. 085-0778346 of per e-mail.: info@topteamwork.nl. Wilt u graag wat meer informatie hebben? Ga dan naar www.topteamwork.nl. Op de website kunt u alle informatie en vacatures vinden.