Afbeelding
Foto: Esther de Cuijper

UITNODIGING: Opening Expositie ‘Cultuurhuis Vertelt’

Algemeen

Dinsdag 12 december om 14.00 uur opent de nieuwe expositie ‘Cultuurhuis Vertelt’ in de Bibliotheek DOK Voorhof, aan de Duke Ellingtonstraat 203. De expositie geeft een podium aan de kunstwerken en de verhalen van deelnemers aan de activiteiten bij Cultuurhuis Delft, in de wijken Voorhof en Buiten. Iedereen is welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Kijk én luister mee.

De expositie ‘Cultuurhuis Vertelt’ trapt af met een tentoonstelling keramiek, gemaakt door de vrouwen van het Creatief Atelier. Binnen het thema keramiek kregen zij de afgelopen weken les van kunstenaar Maaike Kalkhoven en vereeuwigden zij hun herinneringen in steen.

Via de koptelefoons, die bij de kunstwerken hangen, luister je naar de persoonlijke verhalen van de makers. Zij vertellen op deze manier zelf hun herinneringen en ervaringen. Onder andere over eenzaamheid, vrouwenrechten en de kleur in jezelf terugvinden.

De expositie ‘Cultuurhuis Vertelt’ is het gehele jaar door te bezoeken. De keramiektentoonstelling is er tot eind januari, daarna wisselen de kunstwerken en de verhalen.