<p>Wethouder Vollebregt reikt het boek &#39;Cultuurhuis in portret&#39; uit aan vrijwilliger Abhinav (Foto: Esther de Cuijper)</p>

Wethouder Vollebregt reikt het boek 'Cultuurhuis in portret' uit aan vrijwilliger Abhinav (Foto: Esther de Cuijper)

(Foto: )

Wethouder Vollebregt overhandigt portrettenbundel aan vrijwilligers Cultuurhuis

DELFT - Het Cultuurhuis Delft lanceerde tijdens de Week van de Vrijwilliger een uniek boek met acht portretten van vrijwilligers uit de wijk Voorhof. Wethouder Bas Vollebregt schreef het voorwoord en overhandigde de bundel dinsdag aan twee van de geportretteerde vrijwilligers, Aad en Abhinav.

Vollebregt omschrijft het boek ‘Cultuurhuis in portret’ als ‘een supertoffe bundel met portretten van een aantal geweldig mooie mensen’. “Ik vind het echt heel leuk dat ik deze portrettenbundel mag uitreiken!”, geeft hij aan in zijn speech. “Twee jaar geleden begonnen jullie hier in Abtswoude Bloeit aan een avontuur en je merkt dat het toch de mensen zijn die het heel gaaf maken!” Met de portrettenbundel wil Cultuurhuis Delft haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet, tijd en toewijding. Tegelijkertijd geeft het boek een persoonlijke inkijk in het leven van de bewoners in de wijk Voorhof. “Elke vrijwilliger heeft zijn eigen unieke verhaal. Maar wat hen bindt is cultuur, in de breedste zin van het woord. Zij laten ons zien hoe rijk en divers de buurt is. Een buurt om trots op te zijn”, schrijft Vollebregt in het voorwoord. De portrettenbundel kwam tot stand in samenwerking met vele partners. De persoonlijke verhalen zijn in woorden gevangen door schrijfster Sigrid Merx, de foto’s zijn gemaakt door Esther de Cuijper en de bundel is opgemaakt en gedrukt door Printplezier en KopieKoffie. Stichting Stunt maakte een prachtig en duurzaam tasje, waar de portrettenbundel precies inpast. Iedereen die heeft meegewerkt aan deze speciale uitgave, ontving de bundel in dit unieke tasje. Met bijzondere dank aan de geportretteerden: Aad, Abhinav, Chrissie, Henry, Ilja, Laurangelo, Nico (in de leeftijd van 100 jaar!) en Ria.

Wil je ook in het bezit komen van het prachtig boek ‘Cultuurhuis in portret’? Stuur dan een mailtje naar info@cultuurhuisdelft.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1