De gemeente Midden-Delfland wil u graag helpen om te besparen op uw energieverbruik.
De gemeente Midden-Delfland wil u graag helpen om te besparen op uw energieverbruik.

Maak uw woning gratis energiezuiniger!

Algemeen

MIDDEN DELFLAND - De kosten voor energie zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Daarom wil de gemeente Midden-Delfland u graag helpen om te besparen op uw energieverbruik. Wacht niet te lang, want er zijn slechts 200 beschikbare plekken!

De gemeente Midden-Delfland begrijpt dat het betalen van de energierekening voor sommige mensen een uitdaging kan zijn. Heeft u energietoeslag ontvangen, dan kunt u nu gratis een energiefixer van het Regionaal Energieloket bij u thuis laten komen om u te helpen met energiebesparing! Deze mensen adviseren u bij het verminderen van uw gas-, elektriciteit en watergebruik. Op deze manier kunt u wel 300 euro per jaar besparen!

Deskundig advies
Ontvangt u energietoeslag en heeft u een brief ontvangen over de energiefixer? Meld u dan aan voor een bezoek! De energiefixer komt gratis bij u thuis op bezoek en geeft handige tips en deskundig advies. Er worden in overleg verschillende energiebesparende maatregelen toegepast, zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen en een waterbesparende douchekop. Deze producten worden direct gratis geïnstalleerd en kunnen een totale waarde hebben tot 150 euro.

Afspraak
Plan gratis een afspraak met een energiefixer aan huis in en maak uw huis comfortabeler. Wacht niet te lang, er zijn slechts 200 beschikbare plekken! Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en klik op ‘maak een afspraak’. Volg vervolgens de stappen op het scherm.