Afbeelding

SeniorWeb organiseert cursus Veiligheid en Internet èn zoekt vrijwilligers

Algemeen

Ook dit seizoen verzorgen de enthousiaste vrijwilligers van SeniorWeb Delft weer interessante cursussen over allerlei onderwerpen rond PC, laptop, tablet en smartphone. En ze zoeken versterking!

Zo wordt op de maandagmiddagen 13 en 20 november a.s. de tweedelige cursus Veiligheid en Internet gegeven. Je leert er hoe je te wapenen tegen de nieuwste vormen van virussen, hackers en digitale fraude. De twee lessen van 2 uur worden gegeven in Activiteitencentrum De Wipmolen, Professor Krausstraat 71b, 2628 JR Delft. De kosten bedragen 38,00 euro, voor leden van SeniorWeb 34,00 euro. Aanmelden via seniorweb.delft@gmail.com. Onze andere cursussen vind je op www.seniorweb.nl/delft.

Vrijwilligers gezocht
Voor haar vele cursusactiviteiten zoekt SeniorWeb Delft nieuwe vrijwilligers. Ben je op de hoogte van het dagelijks gebruik van laptop, tablet en/of smartphone en apps of programma’s daarvoor? Vind je het leuk om jouw kennis en ervaring met anderen te delen? Neem dan via seniorweb.delft@gmail.com contact op om te zien wat jij en SeniorWeb voor elkaar kunnen betekenen.