Afbeelding

Spiritueel Huis Voorstraat 51 - Lezing Krachtplaatsen Michael-Apollo-lijn

Algemeen

De aarde kent vele krachtplaatsen met een verhoogde energie. Deze plaatsen werken helend en geven je steun en kracht. Je kunt hier makkelijker inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen.
Onze voorouders voelden intuïtief hoe bijzonder deze plaatsen op de aarde waren en bouwden hier hun heiligdommen. Daarom vind je hier vaak menhirs, dolmens, hunebedden en tempels, kerken en kloosters.
Theo Buijsrogge, een Delfts ingenieur, heeft zelf de waarde ervan ervaren en werd hierdoor geïnspireerd om alle bekende krachtplaatsen op zijn website powerplaces.eu te verzamelen met als doel om iedereen te inspireren ze zelf te ervaren. Hij schreef ook een boek over de Michael-Apollo-lijn, een energielijn dwars door Europa, met ruim 400 bijzondere krachtplaatsen.
In deze lezing geeft hij allereerst een introductie over krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen, waarna hij helemaal ingaat op de Michael-Apollo-lijn. Hij vertelt over diverse krachtplaatsen met bijzondere en verrassende achtergrondverhalen en zijn eigen ervaringen.
De lezing vindt plaats op zondag 19 november van 13.00 uur tot 15.00 uur. Deelname kost 15 euro per persoon en aanmelden kan via
voorstraat51delft@gmail.com. Adres: Voorstraat 51 in Delft.