Afbeelding

Spiritueel Huis Voorstraat 51 – Tarot middag door Frans Meulman

Algemeen

Frans Meulman komt op zondag 22 oktober een inspirerende middag verzorgen over de Tarot. Frans heeft al ruim 30 jaar ervaring in de Tarot en hij zal beginnen met het geven van een korte uitleg over hoe de Tarot werkt.

De Grote Arcana is het meest symbolische deel van de Tarot, deze kaarten vertegenwoordigen de belangrijke veranderingen in ons leven (levensstadia). De kaarten van de Kleine Arcana vertegenwoordigen de vier elementen (vuur, lucht, aarde en water) en hebben meer te maken met de dingen van alledag. Elke kaart, in combinatie met andere kaarten, heeft een uitleg nodig. Uiteraard komt Frans met voorbeelden door korte readings te geven aan de mensen in de zaal die hij op een luchtige en vaak humoristische manier overbrengt. Ben je geïnteresseerd in de Tarot of ben je gewoon benieuwd naar wat het is? Of ben je nieuwsgierig of er een meer persoonlijk bericht voor jou is? Voel je van harte welkom om er bij te zijn.

Zondag 22 oktober 13.00 uur – 14.30 uur. Kosten 15 euro Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com Adres: Voorstraat 51 in Delft,
www.voorstraat51.nl