Kapper John maakt er met zijn jarenlange ervaring altijd weer iets moois van. (Foto: EvE)
Kapper John maakt er met zijn jarenlange ervaring altijd weer iets moois van. (Foto: EvE) Foto:

Kapper John knipt, kleurt, stylt en adviseert

Algemeen

DELFT – Een nieuwe look? Of juist de oude vertrouwde? Bij Kapper John aan de Brasserskade bent u voor zowel het één als voor het ander aan het goede adres. 

Knippen, kleuren, stylen. Het heeft voor John geen geheimen. Met zijn jarenlange ervaring maakt hij er altijd weer iets moois van. Mannen, vrouwen en ook kinderen, iedereen is welkom in de salon. En voelt zich ook welkom: “Ik hoor vaak dat er een fijne en relaxte sfeer in mijn salon is.” Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er een kinderknipmiddag voor kinderen tot en met 12 jaar, Voor een kindvriendelijke prijs. John biedt ook zadaarnaast ook extraatjes, zoals een lekkere hoofdhuidmassage. Daarnaast adviseert John u natuurlijk graag over haarverzorging. En het is altijd goed om naar de vakman te luisteren! 

KIS
Zo stapte John vorig jaar over op een ander merk haarverzorgingsproducten: KIS. “Dat merk goede producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding”, legt hij uit. “Daardoor kan ik ook mijn eigen prijzen goed houden.” Niet alleen John is tevreden met KIS, ook klanten reageren positief: “Zo blijkt de healing shampoo erg goed te werken bij mensen met een geïrriteerde hoofdhuid.” KIS biedt een revolutionaire en complete haarverzorgingslijn, eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik, geschikt voor elk haartype en met de hoogste kwaliteitsgarantie. Bovendien is KIS niet getest op dieren, bevat het naast de keratine geen dierlijke bijproducten en is het verpakt in recyclebare verpakkingen, dus zo min mogelijk impact op het milieu.

Man en baard
Sinds de baard weer in is, zijn ook de baardverzorgingsproducten terug van weggeweest. Ook bij Kapper John is jouw baard in goede handen! Met de producten van 18.21 wordt ook jouw baard tot in de puntjes verzorgd. Baardbal en baardolie met een aangename geur van vanille of sweet tabacco. Maar niet alleen de mannenbaard verdient verzorging, ook het mannenhaar natuurlijk. Bijvoorbeeld met de 18.21 Hair & Body shampoo, in een stijlvolle whiskyfles. Want het oog wil tenslotte ook wat! En John geeft je natuurlijk graag advies. Ook als bijvoorbeeld de eerste grijze haren opdoemen.

Cadeautjes 
En over stijlvol gesproken; in de salon van John aan de Brasserskade vindt je naast haarproducten ook leuke cadeau-artikelen zoals bijvoorbeeld mooi gemaakte handtassen van het label ‘Treasure’, unieke ringen gemaakt door Leo Cahn, oorbellen en andere leuke presentjes. Kom gewoon eens langs, maak kennis en ontdek wat kapper John voor jou kan betekenen! Kapper John is te vinden op de Brasserkade 144. Tel. 015-2146024.Volg kapper John ook op Facebook en Insta.