Kapper John Kroeze luistert graag naar jouw wensen en geeft kundig advies. (Foto: EvE)
Kapper John Kroeze luistert graag naar jouw wensen en geeft kundig advies. (Foto: EvE)

Ga eens een praatje maken met kapper John

Algemeen

DELFT - Kappers staan vanouds bekend als goede luisteraars. Maar voor kapper John aan de Brasserskade gaat luisteren verder dan een gesprek voeren tijdens het knippen. “Goede service begint bij echt luisteren naar de klant.”

Kappers weten dingen. In de vele uren die ze met hun klanten doorbrengen horen ze heel wat verhalen aan. “Maar uiteraard vertellen we niks verder”, zegt kapper John. Hij kan het weten. Met 38 jaar ervaring als kapper, waarvan de laatste 21 jaar als zelfstandige, heeft hij menig verhaal gehoord. Dat hoort erbij. “Maar wat ik toch het liefste hoor is wat mensen graag willen met hun haar”, zegt hij. “Haardracht is zo belangrijk voor mensen en hoort zo bij je persoonlijkheid, daar wil je goed en zorgvuldig mee omgaan. Dus het begint altijd met luisteren.”
Luisteren is dus belangrijk. Maar actief luisteren houdt soms ook vragen in. “Ik geef immers ook graag advies”, aldus John. En daarin wil ik best uitgedaagd worden. Coupe, stijl, haarkleur of verzorging, ik vertel er maar al te graag over. Prima als mensen komen met ‘doe maar hetzelfde’, maar ik laat ook graag zien wat er allemaal nog meer mogelijk is. Maar... u als klant beslist.”

Verder dan knippen
Er is veel mogelijk bij John. In zijn salon kun je terecht voor een veelvoud aan behandelingen, voor dames, heren en kinderen. Knippen natuurlijk. 38 jaar ervaring is niet genoeg, John leert nog steeds bij en houdt zich op de hoogte van de laatste kniptechnieken en modetrends. Ook voor een kleurtje in het haar, diverse coupes en mooie styling ben je bij John aan het juiste adres. Dat geldt overigens ook voor mannen: “Ik ga verder dan knippen. Ook bij mannen speelt stijl een rol en mocht je de eerste grijze haren krijgen, dan hoef je daar niet mee te zitten. Kom langs en we doen er iets aan.” Verder is er elke eerste woensdagmiddag van de maand een kinderknipmiddag voor kinderen tot en met 12 jaar, Voor een aantrekkelijke, kindvriendelijke prijs. John biedt ook zaken die je bij de meeste kapperssalons niet vindt, zoals een schouder-nek-hoofd ontspanningsmassage als kers op de taart. Zo zie je er niet alleen goed uit, maar voel je je ook goed.

Zoals gezegd; luisteren is belangrijk voor John, maar hij vertelt ook graag over zijn vak en over de beste manier om uw haar te wassen en verzorgen. Met een uitgebreid assortiment van haarverzorgingsmiddelen wordt dat alleen maar makkelijker. Ga dus vooral eens in gesprek met John. Vertel uw wensen en sta versteld van het resultaat! Kapper John is te vinden op de Brasserskade 144. Tel. 015-2146024. www.kapperjohn.nl.