et komende Oorcollege van audicien JewelEar uit Gouda en Nootdorp gaat over Innovatie Hoortoestellen.
et komende Oorcollege van audicien JewelEar uit Gouda en Nootdorp gaat over Innovatie Hoortoestellen. Foto: PR

Oorcollege Innovatie Hoortoestellen

advertenties

Het komende Oorcollege van audicien JewelEar uit Gouda en Nootdorp gaat over Innovatie Hoortoestellen.

Dit thema is zeer actueel en zal u zeer verrassen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de technieken om het gehoor te verbeteren zijn werkelijk prachtig. Het natuurlijke horen komt steeds dichterbij!

Natuurlijk en optimaal gehoor bereiken is een uitdaging. Met nieuwe inzichten en nieuwe technieken komen we steeds dichter bij de situatie die we wensen: alles weer kunnen horen, zonder ingespannen te hoeven luisteren, zonder aan het eind van de dag zeer vermoeid te zijn. Eén van de sprekers tijdens het Oorcollege is Eline Ruiter, StAr en triage audicien, logopedist en eigenaar van JewelEar. Zij zal u vertellen over de nieuwste ontwikkelingen van hoortoestellen. In april 2018 heeft zij de internationale hoortoestellenbeurs in Amerika bezocht. De bevindingen hiervan zullen met u worden gedeeld. Ook komen de mensen van Widex en dr. Ir. Jan de Laat aan het woord. Laatstgenoemde is als audioloog verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum.
Het Oorcollege vindt plaats op woensdag 11 juli van 19.30 uur tot circa 22.00 uur in Van der valk Hotel Nootdorp, Gildeweg 1. De avond is kosteloos. Wel even aanmelden via nootdorp@jewelear.nl / gouda@jewelear.nl of per telefoon 015-7400400 / 0182-743400.