De praktijk van Helderziende Heler Rianne Collignon bestaat tien jaar. (Foto: PR)
De praktijk van Helderziende Heler Rianne Collignon bestaat tien jaar. (Foto: PR) Foto: PR

10 jaar Hart en Ziel

Algemeen

Hart en Ziel bestaat 10 jaar en al vele jaren helpt Helderziende Heler Rianne Collignon mensen met haar gaven naar oplossingen, met advies en als ondersteuning.

De praktijk zit nu alweer enkele jaren op de Hooikade 13, maar vanaf april dit jaar wel in een nieuwe ruimte. Door de jaren heen heeft zij op verschillende beurzen gestaan en ook zelf activiteiten georganiseerd, zoals de gratis avonden waarbij je kennis kan komen maken met de praktijk, een healing of een reading kan ontvangen in een kleine groep. Via Hart en Ziel educatie kun je nu ook al enkele jaren workshops, cursussen en detox programma's online volgen en samen praten over het door Rianne Collignon's ontworpen 100% Positiviteit Orakel. Ook werkt Rianne Collignon samen met bedrijven via Hart en Ziel zakelijk met workshops voor werknemers en bedrijfsrapportages voor ondernemers of managers. Rianne gebruikt verschillende technieken, waaronder helderziende waarnemingen, Tarot en Orakel readings en energietherapie. Daarnaast past zij ook EFT toe: Emotional Freedom Technique heeft als uitgangspunt dat allerlei klachten en blokkades veroorzaakt worden door verstoringen in het energieveld en in het lijf, die veroorzaakt worden door oude emoties als gevolg van onverwerkte gebeurtenissen. Enkele jaren geleden heft Rianne ook haar certificaten behaald om polariteitsmassage te geven.

Actie en info
Wil je meer weten over de praktijk? Kijk op de website (www.hartenziel-online.nl). Speciaal om het jubileum te vieren zijn er nu 2 leuke aanbiedingen verlengd tot 15 juli: een e-mail Reading voor slechts €15 en een juiste pad plan coachingstraject voor €495. Meer info: Website: www.hartenziel-online.nl. Online Leeromgeving: edu.hartenziel-online.nl. Zakelijk: zakelijk.hartenziel-online.nl