Het team van Sani-Dump staat zeven dagen per week voor u klaar!
Het team van Sani-Dump staat zeven dagen per week voor u klaar!

Sani-Dump: het enige dat wij dumpen zijn de prijzen!

advertenties

Met meer dan 22 jaar ervaring, 38 vestigingen door heel Nederland en absolute bodemprijzen is Sani-Dump hét adres voor uw sanitair.

"Wij zijn de goedkoopste en dat kunnen we waarmaken", verzekert Arjan Baggerman, vestigingsmanager van Sani-Dump Delft. Samen met zijn collega's Remco de Niet, Michel Hekkelman, Ramon Atienza en Niels Paans verwelkomt hij u graag, zeven dagen per week, in het Sani-Dump filiaal aan de Schieweg 73-75. Hoogwaardige

A-merken tegen absolute bodemprijzen, dat is waar Sani-Dump zich in onderscheidt. En nee, dan gaat het niet om restpartijen of B-keus. "Het enige dat wij dumpen is de prijs. Al het sanitair wordt speciaal voor u besteld bij de fabrikant." Hoe dan de prijzen zo laag kunnen blijven? "Dat kunnen wij doen door slim en vooral grootschalig in te kopen bij onze leveranciers", legt Arjan Baggerman uit. Sani-Dump heeft dan ook uitstekende relaties met bekende fabrikanten als Sphinx, Grohe, SaniJura, Duravit, Thebalux, Primabad, Wisa, Vasco, Hotbath, Novellini, Riho, Detremmerie en Villeroy & Boch. Topmerken dus! U vindt bij Sani-Dump een enorm assortiment onder één dak: van bad tot toilet, van douchecabine tot mengkraan, en natuurlijk alles wat daarmee samenhangt, zoals tegels, schoonmaakartikelen en accessoires. Verder kijken is vaak overbodig want zowel in prijs als in assortiment biedt Sani-Dump alles wat u nodig hebt. En heeft u al een offerte van iemand anders? "Neem die dan gerust mee", aldus Arjan Baggerman. "Wij zijn altijd goedkoper!

Uiteraard voorzien de mensen van Sani-Dump u van goed advies. Via de site kunt u een afspraak maken. Zo kunnen de adviseurs van Sani-Dump vrijblijvend een 3D-tekening maken, zodat u virtueel uw hele badkamer kunt indelen en samenstellen. Zo ziet u meteen hoe het er uit komt te zien! Ervaar de service en het aanbod van Sani-Dump. Kijk op www.sanidump.nl of kom langs op Schieweg 73-75 in Delft.