Afbeelding

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door Hof van Delft Makelaardij

advertenties

Ruime en verder uitgebouwde ééngezinswoning met legio mogelijkheden

DELFT – Ton en Jolanda Toebak zijn 27 jaar geleden naar deze ruime ééngezinswoning in de wijk Voorhof verhuisd. Samen met hun kinderen hebben ze heerlijk gewoond in één van de groenste wijken van Delft. "We kwamen uit Tanthof, maar wilden iets ruimers", zegt Ton. "We hebben toen voor dit huis gekozen, dat trouwens later nog is uitgebouwd."

De woning van Ton en Jolanda is een heerlijk ruime ééngezinswoning met vier grote slaapkamers, een lekkere tuinkamer en een extra slaapverdieping met een kenmerkend schuin dak. "Toen we hier kwamen wonen hebben we de woning al helemaal laten renoveren", zegt hij. "Overal dubbelglas, dak- en spouwmuurisolatie en voor alle vensters rolluiken. Later hebben we nog andere zaken in huis helemaal vernieuwd, zoals in 2013 de keuken. In 2000 was de dakopbouw al gerealiseerd, met één grote doorgebroken slaapkamer achter."

Nieuw betegelde oprit
Heel prettig vindt Ton de nieuw betegelde en ingerichte oprit aan de voorzijde. Deze is ongeveer 11 meter diep, zodat je makkelijk op eigen terrein kunt parkeren. "Nu de kinderen allemaal de deur uit zijn, hebben we een appartement gekocht, ook in de Voorhof, dus lekker in de buurt", zegt hij. "We hebben hier 27 jaar gewoond, dus het verhuizen doet best een beetje pijn."

Twee voordeuren
Op de begane grond zijn er twee voordeuren. Achter de eerste is de voormalige garage, een ruimte waar je heel goed een praktijk aan huis kunt hebben. Hier is een wasbakje, de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de droger. Via de hoofdingang leidt een ruime hal naar de grote tuinkamer. Van hieruit is er toegang tot de volledig betegelde achtertuin. "Ja, het leuke is, dat je zowel voor als achter een vrij uitzicht hebt. Achter de tuin ligt bijvoorbeeld een groot formaat grasveld, waar de kinderen heerlijk hebben kunnen spelen."

Woon- en eetkamer
Op de eerste verdieping is er een woon- en eetkamer, met een mooie laminaatvloer en met een pandbreed balkon. De keuken aan de voorzijde is bereikbaar vanuit de kamer. Netjes onderhouden, in een lichte kleurstelling en voorzien van een gaskookplaat, een vaatwasser, een combi-oven en magnetron, een koelkast en vriezer en een afzuiginstallatie. "Ook aan de voorkant is er een balkon, nog iets dieper, dus daar zitten we het liefst buiten", zegt hij.

Vergrote badkamer
Op de tweede verdieping is er een zeer grote slaapkamer aan de achterzijde. Ook aan de voorzijde een ruime slaapkamer en daar tussen in een vergrote badkamer, voorzien van een tweede toilet, een dubbele wastafel, een ligbad en een douchecabine.

Gigantische slaapkamer
"En dan nog de derde verdieping, met een gigantische slaapkamer achter, met lekker veel licht", zegt hij. "Ook aan de voorkant een slaapkamer en midden een wasruimte met een wastafel in meubel en een derde toilet. Oh ja, vanuit de voorslaapkamer kun je ook op de bergvliering komen."
In de buurt van de woning zijn leuke parkjes. De scholen zijn dichtbij en ook winkelcentrum De Hoven is snel te bereiken. "Voor stadse begrippen is dit een heel rustige buurt", zegt hij. "Er is nooit overlast en het contact met de buren is goed."

Aart van der Leeuwlaan 259, Delft
Vraagprijs is 385.000 euro k.k.

Hof van Delft Makelaardij
Wateringsevest 26B
2611 AW Delft
(015) 212 64 26
www.hofvandelft.nl