Kleine of grote schades, John Bouman kan het maken

  advertenties

Een tikje, een deukje, een kras. Een ongelukje met de auto is zo gebeurd, zeker nu het winterseizoen met haar gladheid en lastig zicht in aantocht is.

Gelukkig kun je dan bij John Bouman terecht om je auto weer helemaal spik en span te laten maken. Want "wat John ziet, kan ie ook maken", aldus zijn vrouw Marga.

Ouderwets, niet achterhaald
En John bewijst dat al vele, vele jaren. "We bestonden in oktober zestig jaar", vertelt Marga. Ooit is de vader van John in Den Haag met het bedrijf begonnen. Later zijn wij verhuisd naar Delft en nu zitten we al weer zo'n twintig jaar op de Marconiweg.
"John is een ouderwetse vakman", gaat Marga verder. Maar 'ouderwets' betekent in dit geval niet: achterhaald. Integendeel. "We kunnen nieuwe en oude auto's, van ieder merk, repareren. We beschikken alle benodigde apparatuur en twee goed geoutilleerde spuitcabines. We kunnen iedere kleur autolak samenstellen.
Of je nu een kras in de lak hebt of een bijna total loss, John gaat er mee aan de gang en hij gaat er mee door tot het helemaal 100% is.
Ouderwets vákwerk dus!"

Uitbesteden
Wat John zelf niet kan, of waar hij geen tijd voor heeft, besteedt hij uit. "Dat werk gebeurt wel gewoon bij ons, maar daar schakelen we dan een andere vakman voor in." Je kunt daarbij denken aan uitdeuken zonder spuiten en het vervangen van autoruiten. Indien nodig krijg je een leenauto mee. Kortom: Bouman Autoschade maakt het u gemakkelijk.

Papierwinkel
Bij schade komt er ook een hoop papierwinkel om de hoek kijken.
Gelukkig neemt Bouman Autoschade je ook daar veel werk uit handen. "Wij regelen alles met de verzekering."
Wie nog meer zekerheid wil: Bouman is aangesloten bij FOCWA, de ondernemersvereniging voor schadeherstelbedrijven en carrosseriebouwers.

Tip
Marga heeft trouwens nog een tip over de zogenaamde 'gestuurde schadestroom' De verzekeraar verwijst op de Groene Kaart naar bepaalde schadebedrijven waar zij contracten mee hebben. Met uitzondering van de echte budget-polissen is dat echter een advies, geen verplichting. Als automobilist mag je je eigen schadebedrijf kiezen."

Het is duidelijk waar de keuze voor de Delftse automobilist ligt...

Meer berichten
 
CustomHtml_1