Zelf een robot bouwen? Dat kan tijdens het Robotcamp.
Zelf een robot bouwen? Dat kan tijdens het Robotcamp.

Science Centre en het TU Delft Robotics Institue organiseren Robot Camp voor VWO-leerlingen

cultuur

Altijd al een robot willen ontwerpen? Dat kan. In 2016 organiseert het Science Centre Delft voor het eerst het Robot Camp. In samenwerking met het TU Delft Robotics Institute krijgen jongeren de kans om een robot te bouwen, te programmeren en te testen in een wedstrijd.

Aan het einde van deze drie daagse cursus mag je de robot mee naar huis nemen!
Het Robot Camp is voor VWO-leerlingen van 14 tot en met 16 jaar en enige ervaring met Arduino is handig. Onder begeleiding van professionele programmeurs ga je drie dagen aan de slag. Robot Camp start op woensdag 17 augustus met een introductiecollege, waarna we van start gaan met het bouwen en samenstellen van de Robot. Donderdag zullen we aan de slag gaan met het programmeren van Arduino en vrijdag testen we de hardware en software van de robots. Aan het eind van vrijdag is de wedstrijd. Als jouw robot wint dan win je 180 euro en was de cursus voor jou gratis!

De kosten (incl. BTW) bedragen 180 euro per kind. Doorgang vindt plaats bij minimaal vijf deelnemers en er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Uiterlijk twee weken van tevoren zal medegedeeld worden of het Robot Camp door gaat.
Dus meld je nu snel aan via de website www.sciencecentre.tudelft.nl.