Elke woensdag- en vrijdagmiddag zijn er rondleidingen op de TU Campus.
Elke woensdag- en vrijdagmiddag zijn er rondleidingen op de TU Campus.

Ontdek de TU Delft tijdens de Backstage Tour

cultuur

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er allemaal op een technische universiteit afspeelt? Kom en ontdek nu de labs en onderzoeksfaciliteiten van de TU Delft! Sinds afgelopen vrijdag biedt het Science Centre Delft de Backstage Tour aan over de TU campus.

Elke woensdag- en vrijdagmiddag kunnen geïnteresseerden samen met een student langs verschillende locaties op de campus van de TU bezoeken. Van enorme waterbakken tot drukke werkplaatsen, er valt van alles te zien. In anderhalf a twee uur tijd worden deelnemers meegenomen in de wereld van techniek en wetenschap. Dé kans voor jong en oud om een blik te werpen op de mogelijkheden van morgen.
Een ticket kost 10 euro en rondleidingen worden elke woensdag- en vrijdagmiddag gegeven. Voorafgaand wordt om 13.15 uur verzameld bij het Science Centre aan de Mijnbouwstraat 120 in Delft. Om 13.30 uur zal de rondleiding van start gaan.

Maatwerk
Naast het vaste programma biedt het Science Centre Delft ook maatwerk voor partijen. In overleg met u wordt de dag en het tijdstip afgesproken en u kunt aangeven of er speciale locaties zijn op de campus die u graag wilt bezoeken Naast de tour biedt het Science Centre een inspirerende omgeving om uw evenement te faciliteren. In de historische en wetenschappelijke Mekelzaal kunnen grote groepen mensen worden ontvangen voor onder andere bijeenkomsten, bedrijfsprestaties, borrels en vergaderingen. Het is mogelijk de tour en Mekelzaal in combinatie te boeken.
Nog niet uitgekeken? Elke tour begint en eindigt bij het Science Centre Delft. Het Science Centre Delft presenteert door middel van interactieve opstellingen alle techniek en wetenschap van de TU Delft.
Zie verder voor meer informatie de website www.sciencecentre.tudelft.nl.