Op zondag 28 februari is in het Science Centre de workshop Hovercraft maken.
Op zondag 28 februari is in het Science Centre de workshop Hovercraft maken.

Volg een workshop in het Science Centre

cultuur

Altijd al willen ontwerpen bij de Technische Universiteit Delft? Dat kan! Het hele jaar door biedt Science Centre Delft leerzame en uitdagende workshops aan voor kinderen. En deze voorjaarsvakantie heeft het Science Centre een extra uitgebreid programma aan workshops.

Zondag 21 februari kan je de auto van de toekomst ontwerpen, een auto bedacht door de studenten van industrieel ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft.
Maandag 22 februari maak je kennis met een van de aspecten van duurzaam bouwen, namelijk het ontwerpen en bouwen met biologisch afbreekbare materialen.
Op woensdag 24 februari kan je je eigen winterhuisje maken. Maak het huisje gezellig met winterlampjes en leer hoe je een stroomkring kan maken met elektrische verf
Kom op 26 februari 2016 vanaf 10.30 uur langs bij het Science Centre Delft en snijd zelf figuren uit piepschuim! Eerst ga je met je eigen ontwerp aan de slag. Daarna snijd je dit uit met de snijmachine en dan is het tijd om je kunstwerk in elkaar te zetten. Je mag je eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Een leuke herinnering voor thuis!
De laatste workshop van de vakantie is op zondag 28 februari. Doe mee met de workshop Hovercraft maken. Met de hulp van een TU-student maak je een voertuig dat boven de grond zweeft.
Aanmelden kan aan de balie van het Science Centre Delft.
Kijk voor meer informatie op de website http://www.sciencecentre.tudelft.nl.