Het Team van Dance Project.
Het Team van Dance Project.

Zuidpoort & Dance Project laten Delft bewegen

cultuur

Genieten van heel veel dansende mensen? Mee doen met workshops of misschien zelfs een dans battle? Het kan allemaal op zaterdagmiddag 2 april tijdens de Delft Moves Dance Happening in Zuidpoort Delft.

Iedereen is uitgenodigd, ook wanneer je alleen wil komen kijken ben je meer dan welkom.

Delft Moves
Op zaterdag 2 april organiseert Dance Project een middag die in het teken staat van sportiviteit en beweging. Enkele honderden dansers zijn uitgenodigd hier te komen dansen en het publiek wordt uitgedaagd om mee te doen. Dit alles vindt plaats in het kader van het jaarlijkse Delft Moves festival, dat dit keer het thema 'dans & sport' heeft.
Delft Moves-organisator Jasper Weck heeft er zin in. "Dance Project, dat onder leiding staat van Barbara van Gelder, is bij uitstek de partij om mensen aan het bewegen te krijgen", vertelt Weck. "Dit doen zij en haar team al twintig jaar uitermate succesvol,. Dat doen ze niet alleen in Delft, maar door heel Nederland. Daarnaast zijn we super trots op het feit dat Winkeliersvereniging Zuidpoort zich opgeworpen heeft als nieuwe partner van het Delft Moves project en deze geweldige Dance Happening heeft omarmd."

Swingend programma
Inmiddels hebben circa twintig dansgroepen zich bij Dance Project aangemeld om acte de presence te geven op het Bastiaansplein, op zaterdag 2 april. Tijdens deze middag van 12.30 uur tot 17.00 uur zijn er dansdemonstraties: elk heel en half uur, gevolgd door mini workshops en dance battles en om 15.00 uur is de grootse Dance Happening.
Meedoen?
Dansscholen, dansers bij sportclubs en dansgroepen die geprikkeld raken en zich nog niet hebben opgegeven, kunnen contact opnemen met Barbara van Gelder via e-mailadres info@somethingextra.nl. Het is natuurlijk dé kans om even goed te shinen en lekker in de spreekwoordelijke spotlight te staan.
Nu nog even duimen voor goed weer en een gezonde dosis dans plezier, dan komt alles goed!