Theater de Veste is gastheer van Talent on the Move.
Theater de Veste is gastheer van Talent on the Move.

'University of Arts pakt Delft beet en jij kan mee doen'

cultuur

Super trots is theatermedewerker Jasper Weck, dat Delft gastheer is van de landelijke première van het dansprogramma 'Talent on the Move', op 2 februari 2016. "En drie dagen daarvoor sporen we Delftse jonge dansliefhebbers aan zelf met de toptalenten uit dit programma aan de slag te gaan, op zaterdag 30 januari bij De VAK centrum voor de kunsten", vertelt hij.

Het is een unieke kans, die voor elkaar is gekomen door de nieuwe samenwerking tussen Theater de Veste en het wereldberoemde Holland Dance Festival.

Doe mee
Op zaterdag 30 januari kunnen liefhebbers van moderne dans zich uitleven tijdens een workshop in één van de dansstudio's bij De VAK aan de Westvest.
Laat deze kans niet voorbij gaan. "Onder leiding van vier dansers uit de voorstelling 'Talent on the Move' is dit dé uitgelezen mogelijkheid om je dans skills naar een hoger level te brengen", zegt Jasper Weck van Theater de Veste.

Workshop
Vier topdansers: Livia Petillo, Matilda Tommasini, Tiemen Stemerding en Tom van de Ven, van de internationale Rotterdamse hogeschool Codarts – University of Arts verzorgen de twee uur durende workshop. Codarts staat bekend als één van de meest vooraanstaande instituten voor eigentijdse dans van Europa. De workshop is geprogrammeerd in het kader van het Holland Dance Festival, waarvan Delft dit jaar tot satellietstad is uitgeroepen. De workshop is een mooie opmaat van de voorstelling 'Talent on the Move 2016', die op 2 februari in Theater de Veste in première gaat.
De workshop op 30 januari begint om 14.00 uur en kost slechts 5 euro per persoon.

Aanmelden
Aanmelden kan via De VAK centrum voor de kunsten, door een ticket te kopen op de website of aan de balie van Theater de Veste.
Zie voor meer informatie de website www.theaterdeveste.nl.