RataPlan Delft heeft zelf ook de nodige schilderijen in de aanbieding.
RataPlan Delft heeft zelf ook de nodige schilderijen in de aanbieding.

Taxatiedag in RataPlan Delft: Echte kunst of bijzondere kitsch?

Algemeen

Altijd al benieuwd oude schilderij echte kunst is en waarde heeft? Kom daar nu achter tijdens de taxatiedag in RataPlan Delft op zaterdag 25 maart.

Bijna iedereen kent het programma Tussen Kunst en Kitsch van de Avrotros wel. RataPlan Delft haalt dit concept nu voor één dag in huis. Veel mensen hebben mooie, eigentijdse of interessante spullen in huis, waarvan ze benieuwd zijn wat de waarde is. Op zaterdag 25 maart zijn mensen uit Delft en omgeving van harte welkom om hun persoonlijke kunstschatten te laten taxeren.
De objecten zullen worden beoordeeld door een expert op het gebied van taxaties, namelijk Marcel Brouwer. Hij is al meer dan 10 jaar werkzaam in het veilingwezen als specialist en gecertificeerd registertaxateur. Daarnaast heeft Marcel ook al meerdere keren items mogen taxeren in het programma Tussen Kunst en Kitsch. Als blijkt dat zaken een onverwacht hoge waarde hebben zullen deze absoluut tevoorschijn komen tijdens de taxatiedag in RataPlan Delft.
Bezoekers mogen op zaterdag 25 maart bijzondere voorwerpen meenemen naar RataPlan Delft aan de Turbineweg 14-16. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is Marcel Brouwer beschikbaar voor taxaties. Interesse? Laat RataPlan alvast weten wat je wil laten taxeren door te mailen naar info@rataplan.nl. Wil je meer informatie over RataPlan Delft? Ga naar www.rataplan.nl of volg de kringloopwinkel op social media via www.facebook.com/rataplandelft en www.instagram.com/rataplandelft. Dan blijf je altijd en overal op de hoogte van al het leukst dat bij RataPlan Delft te vinden is.