De 28e editie van het 4x4 schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging SEP was weer een groot succes!
De 28e editie van het 4x4 schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging SEP was weer een groot succes!

SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi wederom groot succes!

Algemeen

DELFT - De 28e editie van het 4x4 schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging SEP zit er weer op. Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden was het toernooi, voor alle basisschoolleerlingen van Delft en Den Hoorn, weer een groot succes!

Het toernooi werd in 1994 voor het eerst georganiseerd om meer naamsbekendheid voor de vereniging te krijgen. Met een huidig aantal van zo’n 450 verenigingsleden is dat zeker gelukt! In totaal streden dit jaar maar liefst 430 teams van ruim 30 basisscholen, verdeeld over 3 woensdagmiddagen in april, om de winst. Dit betekent dat er ongeveer 2200 kinderen aan het voetballen waren op Sportpark Tanthof Zuid! Basisschool de Bonte Pael won dit jaar de sportiviteitsprijs. 

Voetbalvereniging SEP wil via deze weg graag alle vrijwilligers die betrokken geweest zijn bij de organisatie en/of de middagen zelf bedanken voor hun enorme inzet en toewijding. Zonder deze vrijwilligers was het organiseren van dit toernooi niet mogelijk geweest. Uiteraard bedankt de club ook alle deelnemers.