Op zaterdag 1 juli is het weer tijd voor het Sjaak Lispet Beach Voetvolley Toernooi bij Full Speed. (foto: Koos Bommelé)
Op zaterdag 1 juli is het weer tijd voor het Sjaak Lispet Beach Voetvolley Toernooi bij Full Speed. (foto: Koos Bommelé)

3e editie Beach Voetvolley Toernooi bij D.S.V. Full Speed

Algemeen

DELFT - Het voetbalseizoen zit erop en de temperaturen stijgen. Daarom is het op zaterdag 1 juli weer tijd voor de 3e editie van het Sjaak Lispet Beach Voetvolley Toernooi bij Full Speed. Het toernooi hanteert een open inschrijving en ook dit jaar zullen weer een aantal (oud)profs meedoen aan het toernooi, net als een aantal oude bekend uit het Delftse voetbal.

Op zaterdag 1 juli zullen ongeveer 32 teams gaan strijden om de felbegeerde bokaal. De voorgaande jaren is gebleken dat dit toernooi veel aandacht trekt van voetballers uit de regio Delft & Den Haag. Elke club uit Delft en de regio heeft een uitnodiging gehad om 2 spelers mee te laten doen. De deelnemers worden rond het middaguur verwacht op het complex aan de Kerkpolderweg 5 in Delft. Er zijn 2 originele beachvoetvolleyvelden die zijn goedgekeurd door de FIFA en op het kunstgras zijn 2 veldjes aangelegd waar je tussen de wedstrijden door terecht kan. Voor de toeschouwers is er genoeg ruimte voor een hapje en een drankje en er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen onder andere spelen op een groot springkussen, in het zwembad of met spelletjes. 

Uiteraard gaan de winnaars van het toernooi naar huis met de (wissel)bokaal en mogen zij zich een jaar lang Delfts Kampioen Beachvoetvolley noemen. Naast deze bokaal zijn er door sponsors een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor de finalisten. Deze prijzen worden op de dag zelf bekend gemaakt. Aanmelden is mogelijk via www.fullspeed.nl