Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Aletta Boele (30)

vaste rubrieken

Wat doet u hier vandaag in de Bomenwijk? 
"Ik ben boodschappen aan het doen. Zaterdag komen er namelijk twee vriendinnen op bezoek om naar mijn huis te kijken. Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd naar Delft dus ook echt pas sinds kort een Delftenaar."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
"Eén van mijn beste vrienden vertelde dat hij vader wordt, dat is echt wel mijn nieuws van de afgelopen week. Ik kom nu ook op de leeftijd dat veel mensen in mijn omgeving kinderen krijgen, heel leuk vind ik dat."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Ik kies dan voor Jonathan Haidt. Hij is een psycholoog die ik bewonder. Zelf heb ik psychologie gestudeerd, ik ben beleidsmedewerker en ik onderzoek hoe je psychologie kan toepassen in beleid. Ik ben erg benieuwd wat Jonathan Haidt heeft geïnspireerd om onderzoek te gaan doen."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Ik heb laatst ontdekt dat er bij De Wildopvang Delft, lepelaars te zien zijn! Dat vind ik echt heel gaaf en daarom is dat gebied mijn favoriete plek in Delft. Heerlijk om tijdens een wandeling daar even te stoppen en naar de lepelaars te kijken"

Wat zijn uw plannen voor komend weekend? 
"Zaterdag komen er dus twee vriendinnen langs en ik heb net de bovenverdieping laten stucen. Ik vind het leuk om te laten zien hoe mooi dat is geworden. Het huis dat ik heb gekocht is best oud en er moet nog veel aan gebeuren. Komend weekend zal ik dus ook nog veel gaan klussen."

 

!