<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Josetta (47) en Sofie (11)

  vaste rubrieken

Wat zijn jullie momenteel aan het doen hier voor jullie huis?
We zijn de voorband van de fiets van Sofie aan het plakken. Sofie had het aan haar vader gevraagd, maar vandaag zei ze dat ik dat eigenlijk toch ook wel zou kunnen. En dat kan ik ook wel, maar het lukt nog niet erg helaas.

Hebben jullie nog iets leuks gedaan de afgelopen week?
We zijn zondagnacht heel laat van vakantie teruggekomen, want we hadden pech met de auto. Sofie is deze week daarom een dag later weer naar school gegaan voor haar laatste jaar op de basisschool. We kwamen uit Portugal, maar bij Bordeaux raakte de motor oververhit. We zijn met een vervangende auto thuisgekomen. Onze eigen auto moet nog terugkomen.

Wie zouden jullie nog eens willen ontmoeten en waarom?
Sofie wil heel graag OnneDi ontmoeten. Dat is de pseudoniem van Dionne Slagter, een Youtuber die opvalt vanwege haar tatoeages en haar hondje Dolly. Sofie wil graag zelf een Youtube-kanaal beginnen en onder restricties vinden we dat ook goed.

Wat was voor jullie het nieuws van de afgelopen week?
Ik vind de sloopplannen van het Agathaplein hét nieuws van de afgelopen tijd. Ik ben blij dat er verzet is en er acties worden ondernomen om dat tegen te gaan.

Wat vinden jullie de mooiste plek van Delft en waarom?
Dat is het Doelenplein. Een mooi en gezellig plein waar ik bovendien een jaar boven het restaurant van LEF heb gewoond. Voor Sofie is de Botanische tuin de mooiste plek, alleen al omdat haar oma aan die prachtige tuin woont.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>